IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IMAJU Dva stroga pravila tajne zabave pod maskama…

Koncept je pružanje sigurnog prostora ženama da bi istražile svoju seksualnost. Zabave koje priređuje su različite, posjećuje ih od 60 do 200 gostiju,a postoje stroga pravila – svi moraju da nose maske, a muškarci ne mogu prvi da priđu ženama…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, Putovanje, Vijesti… petak, 23.VIII. 2018, 00: 12… IMAJU Dva stroga pravila tajne zabave pod maskama…

“Killing Kittens” već 13 godina organizuje tajne zabave u stanovima, dvorcima, kućama na selu u blizini Londona, Njujorka, Pariza, Venecije i Sidneja. Žena koja je na čelu organizacije vrıjedne pet miliona funti kaže da je u pitanju brend za osnaživanje žena.

Ema Sajl je počela svoj biznis 2005. godine…

– Ja sam i supruga i majka, ali i feministkinja. Žene nemaju uslove da istraže svoje seksualno biće – rekla je Ema za “Business Insider”.

Ona je prije ovog posla bila zaposlena kao PR u oblasti finansija, ali je odlučila da preuzme svoju sudbinu u svoje ruke.

Čitaj još:   Dr JEVTO Eraković: Ako želimo stabilnost jasno je ko bi sa kim trebalo da razgovara... (foto, video)

Početak je bio težak, sjeća se, a zabave za mali broj ljudi.

– Sve je postalo svojevrstan pokret. Naše članove nazivam KK vojska. Sad imamo zabave širom planeta, a druženje na internetu je eksplodiralo – ispričala je.

Uz zabave “Killing Kittens” ima onlajn zajednicu sa blogom.

Da biste postali član morate da se registrujete i prođete postupak provjere, potrebno je slanje slika, a plaća se i godišnja članarina.

Od gotovo 100.000 članova širom sveta, više od 70 odsto je iz Engleske, ostali su iz Amerike, Australije i Evrope.

Članstvo čine 50 odsto žene, a 50 odsto muškarci.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši