IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Albanac sa SRPSKIM pasošem izveo NAJBRUTALNIJE ubistvo u hrvatskom podzemlju…

Ante Prnjak, koji je pronađen mrtav na Trgovačko- transportnom terminalu u Splitu (TTTS) bio je okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obadvije ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u tijelo nakon čega je odvezen i ostavljen na TTTS…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 22: 29…Albanac sa SRPSKIM pasošem izveo NAJBRUTALNIJE ubistvo u hrvatskom podzemlju…

Policija za ubistvo bivšeg pripadnika Vojne policije Ante Pranjka sumnjiči 27- godišnjeg Liridona Berišu, Albanca sa srpskim državljanstvom, koji je uhapšen u četvrtak u Omišu.

“Obavljen je uviđaj na automobilu BMW, na kojem je juče izbio požar, u mjestu Tugare. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom, te da se radi o vozilu u vlasništvu ubijenog 34- godišnjaka. U toku je kriminalističko istraživanje” rečeno je iz splitske policije u kojoj navode kako je Prnjak mrtav prevezen u svom BMW- u na mjesto na kojem je pronađen

Osumnjičeni Liridon Beriša već sedam godina ima stalan boravak u Strobeču, a uhapšen je na štandu na omiškoj pijaci gdje njegove majka i sestra prodaju voće i povrće.

Tamo je došao nakon što je policija ušla u trag njegovom pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca. Pri hapšenju kod njega nisu pronašli nikakvo oružje.

Čitaj još:   PORUKA FAHRI RADONČIĆU IZ BIHAĆA: "Uvrede nisu zaboravljene, ne možeš podmititi Krajišnike"!!!

U splitskom podzemlju se, kako prenosi Slobodna Dalmacija, govori da 27- godišnjak u zlodelu ima i saučesnika pa se spominje ime bivšeg majstora borilačkih vještina. Obojica su navodno tog jutra viđena po nekim kockarnicama kako troše novac koji su navodno uzeli od žrtve, te su se vozali po gradu njegovim automobilom dok ga nisu spalili.

Što se tiče okrutnosti koju je ubica ili više njih iskazao prema žrtvi, priča se da je to bila svojevrsna poruka jer su smatrali da je pokojni bio policijski špijun.

Navodno su ga sumnjčili za odavanje podataka o jednoj osobi koja je sada u zatvoru.

Prnjak je bio priveden u maju kada je pao kao organizator četvoročlane dilerske grupe. Nakon hapšenja je ispitan i potom pušten da se brani sa slobode bez ikakvih mera opreza, što je mnogima bilo čudno.

Čitaj još:   Vic Dana Našli se Mujo i Haso za Valentinovo...

( Kurir.rs / 24.hr ) / http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 9. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DRITAN Abazović priprema odluku o ulasku Crne Gore u „Otvoreni Balkan“… (foto, video)

DRITAN Abazović i potpredsjednik Vlade i predsjednik SNP-a Vladimir Joković, Read more

Komentariši