VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PREDLOG Iskoristite sunčanu subotu za izlet u prirodu jer se u nedjelju očekuje promjena vremena- kiša, pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 07: 19…VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom…

Sutra će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar na zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni, a u ostatku zemlje slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 28 do 34 °C.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne postoji manja vjerovatnost za lokalni pljusak i grmljavinu. Jutarnja temperatura oko 17, a dnevna oko 30 °C

Čitaj još:   Novi Pazar postaje centar košarke

U subotu 25. avgusta, sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu.

Vjetar na zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni, a u ostatku zemlje slab promjenljivog smjera.

Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 28 do 34 °C.

U nedjelju 26. avgusta, pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prije podne u istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne sunčanije. Prije podne padavine na sjeverozapadu Bosne i ponegdje na krajnjem jugu Hercegovine a poslije podne ili u večernjim satima u većini područja.

Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 19 do 23, a dnevne na zapadu i sjeverozapadu Bosne od 15 do 21, u ostatku Bosne od 20 do 26, na jugu od 24 do 30 °C.

Čitaj još:   MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana... (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši