IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MANEKENKA Prodaje nevinost: “Želim da mama bude ponosna na mene…”

Prelijepa djevojka je objasnila da svoju nevinost prodaje za minumum 100.000 eura kako bi kupila svojoj mami kuću, sebi platila fakultet u inostranstvu, ali i da bi proputovala po svijetu…

BAKU: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… Nedelja, 26.VIII. 2018, 17: 59… MANEKENKA Prodaje nevinost: “Želim da mama bude ponosna na mene…”

Uspješna azerbejdžanska manekenka Mahbuba Mamadžada (23) odlučila je da proda svoju nevinost za minimum 100.000 eura jer, kako kaže, “želi da njena majka bude ponosna na nju”.

“Moja majka je učinila sve za mene, sad sam ja na redu. Želim da bude ponosna na mene. Želim da joj kupim kuću i da platim studije u inostranstvu”, piše Miror. 

Ona nudi svoju nevinost preko agencije koja se bavi posredovanjem između ovakvih ponuda i bogatih muškaraca koji su spremni to da plate. Mahbuba ima i od ljekara uvjerenje da zaista nije imala odnose do sada.

Čitaj još:   DRITAN Abazović: Imam osjećaj, da smo kao rogovi u vreći, a da sam ja vreća... (foto i video)

Lijepa djevojka je objasnila da svoju nevinost prodaje za minumum 100.000 eura kako bi kupila svojoj mami kuću, sebi platila fakultet u inostranstvu, ali i da bi proputovala po svijetu.

Mahbuba trenutno radi u jednoj turskoj modnoj agenciji, ali da svakako želi da na sve moguće načine pomogne svojoj porodici…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši