IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MORATE SE PAZITI: Čuvajte ih se, ovo su tri najveća srcelomca zodijaka…

Horoskopske preporuke i savjete nemojte shvatati naročito ozbiljno. Ako ste osoba koja vjeruje zvijezdama, onda pogledjate na šta su sve spremna ova tri znaka…

ISTANBUL: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… Nedelja, 26.VIII. 2018, 08: 53…MORATE SE PAZITI: Čuvajte ih se, ovo su tri najveća srcelomca zodijaka…

DAKLE Ako ih na bilo način uvrijedite, vratit će vam najmanje duplo, a pripremit će vam i najokrutniju kaznu. Poslije njih više nećete biti isti, a oni su najveći srcelomci Zodijaka.

Ovan

Ovnu nije problem povrijediti ljude oko sebe, do njih mu zapravo nije ni stalo. Kada odluči prekinuti kontakt, to će i napraviti, hladno i bez osjećaja krivnje, ne razmišljajući hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce.

Ako s Ovnom pokušate razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Oni ne razumiju zašto bi se zbog njihovih postupaka bilo ko osjećao povrijeđeno. O tome ne žele ni raspravljati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopće ne znaju što znači empatija.

Djevica

Djevice slove kao drage i suosjećajne osobe, koje nikada nikoga ne bi povrijedile, što je potpuno netačno. Veliki su perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube, jer uvijek su direktne i nije ih briga hoće li svojim riječima povrijediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Djevice se često istinom služe u vlastitu korist, a znaju i kada koje “dugme” treba pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele.

Čitaj još:   Vic dana Dolazi zeka u apoteku...

Misle i da vam moraju držati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povrijedite Djevicu, vratit će vam deseterostruko, a svaki svoj potez će racionalizirati i uvjeriti sebe da će im svi koje su povrijedili, jednog dana na tome biti zahvalni.

Lav

Lavovi lako zavole ljude, a isto tako ih i prekriže iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti. Lavu je potrebna i pažnja, pa ako ju ne dobije ili ako povrijedite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora, koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi.

Svoj bijes i prijezir ne mogu sakriti i uvijek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamjerio zapamtit će kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje “kazne” svakom ko im se namjerno ili slučajno zamjeri.

Čitaj još:   ZLA KOBNA KRIVINA "Kremeštak": ROŽAJE ZANIJEMILO, spremaju im dženaze, grad skamenjen od bola, "Bože dragi, žalosti za ugašenom mladosti..." (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši