IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MORATE SE PAZITI: Čuvajte ih se, ovo su tri najveća srcelomca zodijaka…

Horoskopske preporuke i savjete nemojte shvatati naročito ozbiljno. Ako ste osoba koja vjeruje zvijezdama, onda pogledjate na šta su sve spremna ova tri znaka…

ISTANBUL: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… Nedelja, 26.VIII. 2018, 08: 53…MORATE SE PAZITI: Čuvajte ih se, ovo su tri najveća srcelomca zodijaka…

DAKLE Ako ih na bilo način uvrijedite, vratit će vam najmanje duplo, a pripremit će vam i najokrutniju kaznu. Poslije njih više nećete biti isti, a oni su najveći srcelomci Zodijaka.

Ovan

Ovnu nije problem povrijediti ljude oko sebe, do njih mu zapravo nije ni stalo. Kada odluči prekinuti kontakt, to će i napraviti, hladno i bez osjećaja krivnje, ne razmišljajući hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce.

Ako s Ovnom pokušate razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Oni ne razumiju zašto bi se zbog njihovih postupaka bilo ko osjećao povrijeđeno. O tome ne žele ni raspravljati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopće ne znaju što znači empatija.

Djevica

Djevice slove kao drage i suosjećajne osobe, koje nikada nikoga ne bi povrijedile, što je potpuno netačno. Veliki su perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube, jer uvijek su direktne i nije ih briga hoće li svojim riječima povrijediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Djevice se često istinom služe u vlastitu korist, a znaju i kada koje “dugme” treba pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele.

Čitaj još:   IZETBEGOVIĆ I ZVIZDIĆ U SAUDIJI: EVO na čiji poziv su otišli i o čemu su razgovarali sa domaćinima... (foto)

Misle i da vam moraju držati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povrijedite Djevicu, vratit će vam deseterostruko, a svaki svoj potez će racionalizirati i uvjeriti sebe da će im svi koje su povrijedili, jednog dana na tome biti zahvalni.

Lav

Lavovi lako zavole ljude, a isto tako ih i prekriže iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti. Lavu je potrebna i pažnja, pa ako ju ne dobije ili ako povrijedite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora, koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi.

Svoj bijes i prijezir ne mogu sakriti i uvijek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamjerio zapamtit će kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje “kazne” svakom ko im se namjerno ili slučajno zamjeri.

Čitaj još:   FINALE ZA PAMĆENJE: Španija, pobijedili Hrvatsku i odbranila, titulu prvaka Evrope... (foto)

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 11. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DANAS ponesite kišobrane, biće pretežno oblačno vrijeme uz temperature do 33 stepena C… (foto)

Pretežno oblačno, povremeno sa kišom. najniža jutarnja temperatura oko 16° Read more

Komentariši