ZA VJEROVATI ILI NE: Čak polovina muškaraca ne umije da koristi mašinu za veš…

Četvrtina žena priznaje da njihovi partneri ne znaju ni da uključe mašinu za veš…

ISTANBUL: Svijet, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti… Nedelja, 26.VIII. 2018, 00: 13…ZA VJEROVATI ILI NE: Čak polovina muškaraca ne umije da koristi mašinu za veš…

Više od polovine muškaraca ne umije da koristi mašinu za veš i smatra da je to previše komplikovano, a četvrtina čak ne zna ni da je uključi. Neki nikada ne nauče, već nose svoj veš kod mame na pranje…

Ova vijest sigurno neće začuditi žene koje su navikle na razne izgovore u vezi sa korišćenjem mašine za veš. Prema novom istraživanju u Britaniji, više od 58 odsto muškaraca ne umije da koristi veš mašinu i smatra da su kućni aparati prekomplikovani.

Čitaj još:   SARAJEVO: Otvoren 24. SFF, koje sve prošetao crvenim tepihom...

Četvrtina žena priznaje da njihovi partneri ne znaju ni da uključe mašinu za veš.

Prema istraživanju momci između 16 i 24 godina najmanje peru svoj veš, a najčešći razlog i izgovor je što ne znaju koje dugme treba da pritisnu (40 odsto).

Drugi razlozi su bili da je pranje “previše komplikovano” (25 odsto) i da drugi to mnogo bolje rade od njih (24 odsto).

Svaki peti momak u svojim dvadesetim godinama (19 odsto) priznao je da nosi dva dana iste gaće, pa ih tek onda baci na pranje. Čak 21 odsto njih kaže da obuče džemper vise od sedam puta prije nego što ga opere.


Najčešći strah je da će se stvari skupiti ili promijeniti boju. Takođe ne znaju da razvrstaju veš niti da podese temperaturu i program za pranje.

Čitaj još:   DA LI SU NORMALNI: Država im se raspada, prijeti im građanski rat, a oni tvrde da neće priznati Kosovo

Neki ispitanici su rekli da im supruge nikada ne bi ni dale da oni peru garderobu, ali da zato peru auto i obavljaju neke druge poslove.

http://iBalkan.net


Komentariši