IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMA PJEVAČICA, ROBIJA 4 GODINE Pala zbog punog stana marihuane…

Ema Lapin (24), pjevačica i bivša učesnica rijalitija, završila je u zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva mjeseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima…

BEOGRAD: Srbija,Estrada,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… Ponedeljak, 27.08.2018… 21. 41… EMA PJEVAČICA, ROBIJA 4 GODINE Pala zbog punog stana marihuane…

Pjevačica, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. Lapinova je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

“U zamjenu za manju kaznu, priznala je krivično dijelo i prošle nedelje poslata je u ženski zatvor na odsluženje kazne”, kaže naš izvor i dodaje da je pjevačica skoro godinu dana odlagala odlazak u zatvor.

“Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspjevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne”, objašnjava naš izvor i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mjesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.

Čitaj još:   Pjevačica, obrlatila i opelješila mladog biznismena, novac je završio ... (foto i video)

Poslije hapšenja pjevačice razotkrilo se da ime kojim se ona od samog početka predstavljala u javnosti zapravo nije njeno pravo ime.

“Pjevačica je objasnila da se ranije zvala Emilija Velković i da je estradna umjetnica. Ona je rekla da joj je trebalo zvučnije, estradnije ime, pa je 2016. godine i zvanično postala Ema Lapin”, rekao tada izvor.

“Nakon hapšenja Ema je negirala krivicu, tvrdeći da droga nije njena. Govorila je da joj je sve namjestio izvjesni kriminalac iz Crne Gore, koga se ona plaši. Tada je rekla i da stan, u kojem je zaplijenjena droga, nije njen, već da ga samo iznajmljuje”, podsjeća naš sagovornik.

Međutim, poslije mjesec dana provedenih u pritvoru, pjevačica je odlučila da ipak prizna da je marihuana njena i nagodila se s tužilaštvom…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši