IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Emina Adrović, nudi basnoslovnu cifru da se brani sa slobode, EVO ŠTA JE SUD ODLUČIO

Viši sud u Podgorici vratio je danas Osnovnom sudu u Kotoru na ponovno odlučivanje o prihvatanju jemstva u iznosu od 218.662 eUra koje je ponudila Emina Adrović (23) da bi se u daljem toku postupka branila sa slobode!!!

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, , Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 28.08.2018… 20. 09… PODGORICA: Emina Adrović, nudi basnoslovnu cifru da se brani sa slobode, EVO ŠTA JE SUD ODLUČIO…

Adrović se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povređena.

Riječ je o mladoj slikarki iz Budve, Emini Adrović koja je godinama studirala umjetnost u Italiji. Ona je takođe ćerka bivšeg policajca koji je sada vlasnik luksuznog hotela “Adrović” na samom ulazu na Sveti Stefan, najluksuznije mijesto u Crnoj Gori.

Emina je takođe bila uključena u posao oko ovog luksuznog hotela. Vodila je društvene mreže i bila zadužena za marketing hotela.

Kako je pisalo na njenim nalozima na društvenim mrežama koji su sada obrisani, ona drži i nekoliko umjetničkih galerija u Crnoj Gori.

Čitaj još:   MAJA POSLIJE DISKVALIFIKACIJE HITNO PRIMLJENA NA PSIHIJATRIJU ?! Čupala kosu, napravila haos- Taki nije mogao da joj pomogne?! (foto, video)

Ukoliko se dokaže da je kriva za smrt mladića i teške povrede djevojke, mladoj slikarki prijeti i do osam godina zatvora.

Sudski organ je dostavio optužnicu Osnovnom sudu u Kotoru radi kontrole i potvrđivanja, pa je pritvor Emini Adrovac produžen. Njoj je inače odmah nakon nesreće određen pritvor do 30 dana.

Prema Krivičnom zakoniku za teška dijela protiv bezbjednosti saobraćaja propisana kazna učiniocu za saobraćajnu nesreću u kojoj je nastupila smrt jednog ili više lica, je od dvije do dvanaest godina zatvora (član 297).

Za njenu slobodu ponuđena je hipoteka u iznosu od 218.662 eura…

“Prihvata se ponuđeno jemstvo branilaca okrivljene Emine Adrović, advokata Zdravka Begovića i Vlada Vukovića, upisom hipoteke u iznosu od 218.662 eura na nepokretnosti upisane u listu nepokretnosti Bogetići pJ Nikšić pa će se pritvor određen protiv okrivljene rešenjem ovog suda ukinuti kada se izvrši upis hipoteke na navedenoj nepokretnosti i sudu bude dostavljen dokaz da je izvršen upis hipoteke u korist Osnovnog suda u Kotoru”, navodi se u prethodnom rešenju Osnovnog suda u Kotoru…

Čitaj još:   EKSPLOZIJE ODJEKUJU IRANOM: Crni dim kulja u Persijskom zalivu, sa zebnjom čekaju ZLOSLUTNE VIJESTI... (video)

http://iBalkan.net

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

Komentariši