HOROR, BRUKA I SRAMOTA: Na Maksimiru NOKAUTIRALI Miralema Sulejmania…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Internacionalac i bivši reprezentativac Miralem Sulejmani nokautiran je usred utakmice Dinama i Jang Bojsa u Zagrebu…

ZAGREB: Hrvatska, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 29.08.2018… 08. 59…HOROR, BRUKA I SRAMOTA: Na Maksimiru NOKAUTIRALI Miralema Sulejmania…

Ružne scene na Maksimiru viđene su u 51. minuti kada je Miralema Sulejmanija u trku u glavu nogom udario Petar Stojanović.

Odmah su utrčali liječnici koji su mu izvadili jezik te ga okrenuli na bok. Nakon četiri minute prekida na nosilima je iznesen s terena.

Ostao je bez svesti, pa su lekari odmah utrčali na teren. Potom je Sulejmani prebačen u zagrebačku bolnicu.

Treba reći i da se pomenuti Stojanović u trenutku pokajao zbog duela i jako se zabrinuo za Sulejmanijevo stanje, pa je i on pomagao na licu mijesta.

Čitaj još:   HOROR, UPUCANA TRUDNICA: Olgici S. (35), napadač prišao sa leđa ...

Junak gostiju bio je Hoarau koji je pogađao mrežu modrih u 64. i 66. minute, te tako okrenuo vodstvo Dinama za koje je zabio Hajrović već u 7. minuti.

Reprezentativac BiH, Izet Hajrović na Maksimiru je u 7. minuti pogodio za veliko slavlje domaćih. Činilo se da Dinamo ima sve u svojim rukama, a onda su sve prosuli bukvalno za dvije minute.

Dinamo je inače vodio u ovom meču do sredine drugog poluvremena, a onda su Švajcarci dali dva gola i otišli u Ligu šampiona, a Zagrepčani u Ligu Evrope…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši