IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE Dodik u Bijeljini, obećao građanima RS-a, i Vučić mu može zavidjeti: PARE NISU PROBLEM, PARA NEMA

PONOVIO JE Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik  i izjavio u Bijeljini da je suradnja sa Srbijom sve intenzivnija…

BIJELJINA: BiH,Srbija,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtaka, 30.08.2018… 17. 59… MILE Dodik u Bijeljini, obećao građanima RS-a, i Vučić mu može zavidjeti: PARE NISU PROBLEM, PARA NEMA…

MILE Dodike je izrazio uvjerenje da će za šest- sedam godina biti izgrađen kompletan autoput od Banjaluke preko Bijeljine ka Srbiji.

“Ovih dana razgovaramo sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i stručnjacima iz Srbije da se nađe dodirna tačka autoputa, pa će se ući u planiranje. Mislim da ni sredstva nisu problem. Srbija je znatno riješila svoje ekonomske i finansijske probleme, a i mi smo stabilni“, rekao je Dodik.

Čitaj još:   Snažan tornado poharao i opustošio Njemačku: Više mrtvih, desetine ozlijeđenih, šteta ogromna... (foto. video)

“Do sada je to bilo iskazivanje bratske solidarnosti i podrške. Sada imamo konkretne projekte koji se obezbjeđuju. Drago mi je što je taj dio pomoći dospio ovdje našom zajedničkom aktivnošću”, kazao je Dodik u Bijeljini.

http://iBalkan.net

Njemačkom tužitelju predata imena 22.000 pripadnika VRS-a, reagovao Dodik

Predsjednica Udruženja “Majke Srebrenice” Munira Subašić predala je njemačkom tužitelju Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši