HAOS U SJENICI – Užasne prijetnje ženama u Sjenici

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sjenica — HAOS U SJENICI – Užasne prijetnje ženama u Sjenici-Priča o profesoru pedofilu iz Kragujevca preselila se u Sjenicu. I u tom gradu se više žena žalilo da ih on teroriše.

Jednoj ženi je i prijetio da će joj dijete isjeći satarom, a drugoj, kako je rekla, dvije decenije šalje bizarne ljubavne poruke.

Ekipa Prve televizije, koja je istraživala te navode, napadnuta je u Sjenici. Ispred kuće osumnjičenog novinar Zoran Maksimović i snimatelj Edin Husović napadnuti su i verbalno, ali i fizički.

Kragujevčanin Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti, prvo je zaprijetio na svom Fejsbuk profilu O. R., majci maloljetne djevojčice (11), da će joj dijete isjeći na 13 komada, a komade mesa dati psima!

Čitaj još:   AKO NISTE ZNALI: Postoji, jedna stvar, koju posada aviona, nikada ne smije da radi tokom leta...

 

U šokantnoj prijetnji, Karličić naveo da će majka morati sve to da gleda i to sve zato što ga je prijavila zbog sumnje da je pedofil. Osim toga, Karličić je uputio prijetnje i analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću, koga naziva američkim agentom i kome je poručio da će mu iskasapiti ceijlu porodicu. Borojeviću je zaprijetio da je on „mrtav čovek“, i to samo zato što je podijelio prepisku u kojoj on prijeti nesrećnoj ženi i njenoj kćerci.

İzvor: agencije

 

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši