IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FILMSKA POTJERA U NJEMAČKOJ: Bosanca jurilo 28 policijskih automobila…

FILMSKA POTJERA U NJEMAČKOJ: BosancaNajgore je prošao državljanin BiH kojeg je tijekom potjere ugrizao policijski pas pa je morao u ambulantu. Pretpostavlja se da je za volanom Fiata bio 22-godišnji Crnogorac kojem je određen pritvor, dok su dvojica njegovih suputnika puštena nakon uzimanja otisaka prstiju.

Ipak automobil im je pažnju privukao jer je imao ukradene tablice pa su ga željeli zaustaviti i provjeriti vozača, prenosi Oslobođenje.

No, vozač nije stao na svjetlosni signal policije, nakon čega je uslijedila dramatična potjera kakva se ne pamti na sjeveru Njemačke.

Vozač Fiata bježao je autocestama A1 i A25, jurio kroz obližnji Bergedorf i dalje u pravcu Billstedta, prolazeći kroz crvena svjetla na semaforu i kršeći pravila o maksimalnoj dozvoljenoj brzini. Jurilo ga je čak 28 patrolnih policijskih automobila, neki su blokirali sporedne ceste kako ne bi stradali nedužni sudionici u prometu. U blizini Reinbeker Reddera, na cesti B5, policija je postavila dva patrolna automobila kao barikadu, ali je vozač Fiata uspio izbjeći.

Čitaj još:   Avion udario u stambenu zgradu ima stradalih u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna... (foto i video)

Tom prilikom zamalo je pregažen policajac koji se spasio skokom u stranu, pritom ispalivši tri metka iz službenog pištolja u pokušaju da zaustavi Stilo. Na ulazu u Kandinskyallee, Fiat Stilo se zabio u drvo, ali to nije bio kraj potjere. Vozač i dvojica njegovih suputnika su izašli iz vozila i pokušali pobjeći policiji. No, uz pomoć policijskih pasa sva trojica su uhićena. Ustanovljeno je da su dvojica državljani Crne Gore, i to muškarci starosti 22 i 26 godina, dok preostali 23-godišnjak ima državljanstvo BiH.

Najgore je prošao državljanin BiH kojeg je tijekom potjere ugrizao policijski pas pa je morao u ambulantu. Pretpostavlja se da je za volanom Fiata bio 22-godišnji Crnogorac kojem je određen pritvor, dok su dvojica njegovih suputnika puštena nakon uzimanja otisaka prstiju.

izvor: agencije

Prva senzacija u Rusiji: Šampioni idu kući, Južna Koreja eliminisala Njemačku

Selekcija Njemačke, porazom od Južne Koreje (0:2) izvisila za osminu Read more

Komentariši