KRVAVA TUČA U SUTOMORU:Tutinci se potukli

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Barska policija uhapsila je dvojicu mladića iz Tutina zbog sumnje da su u tuči koja se dogodila u Sutomoru nožem povrijedili mladića iz Bara. Uhapšeni su dvadestogodišnji Amer Mujanović i Damir Dizdarević osumnjičeni da su nanijeli lake tjelesne povrede mladiću iz Bara-ranjen nožem u lijevu nadlakticu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, državljani Srbije su, kako se sumnja, nakon svađe u sutomorskoj ulici fizički nasrnuli na Barane Z.J. i S.S.

“Amer Mujanović je pored fizičke snage upotrebio i nož sječiva dužine pet centimetara kojim je Z.J. nanio laku tjelesnu povredu. Ubo ga je u lijevu nadlakticu, dok je Damir Dizdarević udario S.S”, kaže se u saopštenju.

Osumnjičeni su nakon tuče pobegli, ali ih je policija pronašla u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

U apartmanu je pronađen nož kojim su, kako se sumnja, napali Baranina, a bio je sakriven u delu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju.

Oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u ODT u Baru i Sudu za prekršaje.

Događaj je CB Bar prijavljen u petak, isti dan policija je rasvijetila krivično ji uhpasila osumnjičene.

Čitaj još:   ERDOGAN I PORUKA ZA SAD: „ZATVORIĆEMO dvije baze s američkim vojnicima u Turskoj, ništa niste uradili što ste obećali..." (foto)

– Prijavljeno je da je u Sutomoru u ulici Iva Novakovića u petak došlo do tuče u kojoj je korišćen nož. Službenici CB Bar su izašli na lice mjesta i zatekli dva oštećena lica, Z. J. (17) i S. S. (21) iz Bara. Nakon potrage, osumnjičeni M. A. (20) i D. A. (20) iz Tutina – Republika Srbija su lišeni slobode u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

U apartmanu je pronađen i izuzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Nož je bio sakriven u djelu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon verbalne rasprave došlo je do tuče između Z. J. i S. S. sa jedne i M. A. i D. A. sa druge strane, te da je M. A. pored fizičke snage upotrebio i nož sječiva dužine 5 cm kojim je Z. J. nanio laku tjelesnu povredu – ubodnu ranu u predjelu lijeve nadlaktice, dok je D. A. zadao udarac S. S. Nakon toga M. A. i D. A. su pobjegli.

Čitaj još:   TUGA GOLEMA, BOSANCI KRENULI NA RAD U EU, PA STRADALI: Direktan sudar kamiona i autobusa na autoputu...

M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda, dok je D. A. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad).

Mujanović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Baru zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će Dizdarević biti priveden Sudu za prekršaje.

Oštećenom Z. J. je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućno liječenje.

izvor:agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši