Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina???

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija i pripadnici mornarice bili su zbunjeni zbog toga što je takav veliki brod, bez posade ili robe na brodu, završio u blizini obale regiona Jangona…

JANGON: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…subota, 01.09.2018… 22. 59…Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina???

Nakon što se misteriozni brod nasukao na obalu Mjanmara, vlasti i pripadnici mornarice su se u četvrtak ušli u brod nosi oznaku “Sam Ratulangi PB 1600”, kako bi potražili tragove, piše “Bi-Bi-SI”.

“Na brodu nije bilo ni mornara ni robe”, naveli su iz policije, dodajući da je plovio pod indonežanskom zastavom.

Brod, koji je napravljen 2001. godine, dugačak je više od 177 metara, prema podacima internet stranice Marine Traffic koji registruje kretanje brodova širom sveta. A iznenađujući je podatak zvaničnika koji tvrde da se brod nalazi u ispravnom plovidbenom stanju.

Čitaj još:   NAŠ i VAŠ Dnevni horoskop za 19. januar 2020...

Lokacija broda je poslednji put zabeležena kod obale Tajvana 2009. godine, a ovo je prva prijava napuštenog broda koji se pojavljuje u vodama Mjanmara, izveštava AFP.

Dok policija u Mjanmaru pokušava da otkrije poreklo teretnog broda, pripadnici mornarice sumnjaju je da je brod vukao tegljač u pravcu fabrike u Bangladešu, te da ga je posada napustila zbog loših vremenskih uslova…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *