IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina???

Policija i pripadnici mornarice bili su zbunjeni zbog toga što je takav veliki brod, bez posade ili robe na brodu, završio u blizini obale regiona Jangona…

JANGON: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…subota, 01.09.2018… 22. 59…Misteriozni brod se pojavio nakon 10 godina???

Nakon što se misteriozni brod nasukao na obalu Mjanmara, vlasti i pripadnici mornarice su se u četvrtak ušli u brod nosi oznaku “Sam Ratulangi PB 1600”, kako bi potražili tragove, piše “Bi-Bi-SI”.

“Na brodu nije bilo ni mornara ni robe”, naveli su iz policije, dodajući da je plovio pod indonežanskom zastavom.

Brod, koji je napravljen 2001. godine, dugačak je više od 177 metara, prema podacima internet stranice Marine Traffic koji registruje kretanje brodova širom sveta. A iznenađujući je podatak zvaničnika koji tvrde da se brod nalazi u ispravnom plovidbenom stanju.

Čitaj još:   VUČIĆEV OMILJENI LJEKAR "Branimir Nestorović" HUŠKA NA RAT: "Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, skupljamo pare i..." (foto, video)

Lokacija broda je poslednji put zabeležena kod obale Tajvana 2009. godine, a ovo je prva prijava napuštenog broda koji se pojavljuje u vodama Mjanmara, izveštava AFP.

Dok policija u Mjanmaru pokušava da otkrije poreklo teretnog broda, pripadnici mornarice sumnjaju je da je brod vukao tegljač u pravcu fabrike u Bangladešu, te da ga je posada napustila zbog loših vremenskih uslova…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši