IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIŠTINA DAMIR Mulaomerović novi selektor košarakaške reprezentacije Kosova…

Novi selektor košarkaške reprezentacije Kosova Damir Mulaomerović, koji će predvoditi Kosovo na putu kvalifikacija za Eurobasket 2021, izjavio je da će kosovski tim uraditi najbolje što može…

PRIŠTINA Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…subota, 31.08.2018… 01. 59…PRIŠTINA Damir Mulaomerović novi selektor košarakaške reprezentacije Kosova…

Kosovo se u drugoj rundi predkvalifikacija za Evropsko prvenstvo nalazi u grupi sa Makedonijom i Rumunijom, a prvu utakmicu igra u Prištini protiv Makedonije, 13. septembra.

Mulaomerović je kazao da već sada ima odlične utiske o svemu, da se igrači vrlo dobro pripremaju i da će tim uraditi najbolje što se može.

“Još uvek nismo kompletni i biće teško, ali ja verujem u ovaj tim, ja verujem u ovaj projekat koji smo započeli i verujem da ćemo biti uspešni”, kazao je Mulaomerović.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Za stan od 900 do 2.500 eura po kvadratu... (foto, video)

Mi ćemo ići na pobedu, kazao je selektor, ali je naglasio da samo može obećati da će se kosovski tim boriti.

“Makedonija ima dobru ekipu, Rumunija ima dobru grupu, ali ja verujem u moje momke i za 14 dana imaćemo možda za nas najvažniju utakmicu. Uz težak rad i dobru atmosferu, možemo pobediti Makedoniju u prvom meču”, kazao je selektor.

Mulaomerović je istakao da će on kao trener forsirati malo bržu i raznovrsniju košarku.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši