IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VODITELJKA TV PINKA U ŠOKU NAKON EKSPLOZIJE DŽIPA: Dobijala prijetnje od javnih ličnosti ZBOG ANABELE I LUNE!

Poslije snažne eksplozije u kojoj je jutros u Ulici Ljutice Bogdana raznijet džip koji je vozila voditeljka Zadruge Tv Pink Dušica Jakovljević, policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, a istraga se kako Kurir saznaje, vodi u nekoliko pravaca.

Kako izvor Kurira iz istrage otkriva, na saslušanje bi u narednim danima moglo da bude pozvano i nekoliko javnih ličnosti, zbog prijetnji koje je voditeljka nedavno prijavila policiji.

– Sumnja se da je bomba bila opomena za emotivnog partnera Dušice Jakovljević, Jovicu Aleksića. Međutim, voditeljka Zadruge Pink TV i sama je prijavila nedavno prijetnje, pa će jedan pravac istrage biti usmjeren i u tom smjeru. Svakako je cilj da se krivci što pre otkriju i procesuiraju – otkriva izvor Kurira iz istrage.

On otkriva da je Dušici Jakovljević, pre eksplozije, dva puta bio izgreban automobil.

Prijetnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito poslije javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji

Čitaj još:   TREBA ZNATI Gdje i koliko će padati u naredna četiri dana, a SNIJEG samo u…

Sagovornik iz istrage nije želio da otkriva ko bi mogao da se nađe u policiji, niti da li je voditeljka rekla na koga sumnja.

Međutim, kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke “Zadruge” prijetnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito poslije javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

– Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali “fanovi” Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vrijeme o svemu obavjestila kako javnost, tako i policiju – kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

izvor: agencije i http://www.ibalkan.net/

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši