MILE DODIK, BRUTALAN, VRIJEĐA IVANIĆA: “On je obični pajac i ljenčina…”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

EVO NAČIN NA KOJI JE Predsjednik Republike Srpske MILE Milorad Dodik odgovarao sinoć na pitanja novinara više medijskih kuća, publike i gledalatelja RTRS- a…

BANJA LUKA:BiH, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja, 02.09.2018… 08. 52…  MILE DODIK, BRUTALAN, VRIJEĐA IVANIĆA: “On je obični pajac i ljenčina…”

Novinari su postavljali pitanja u okviru četiri tematske cjeline: Položaj RS unutar BiH i regiona, Unutrašnja politika, Ekonomija i Republika Srpska sutra.

Dodik je komentirao i kandidata Saveza za promjene za Predsjedništvo BiH i aktuelnog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

Republika Srpska će biti na prvom mjestu u institucijama BiH za nas. I tamo će moći da rade samo lojalni Srbi, oni koji su lojalni Republici Srpskoj. Ovo je poručio Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a u Istočnom Sarajevu, uoči sjednice Regionalnog odbora stranke

Čitaj još:   DODIK: Tužilaštvo da se oglasi o Davidovom ubistvu ili lično organizujem proteste...

“Ivanić nije glup, to mu niko ne može reći, ali je lijen. On je obični pajac i ljenčina, njemu je samo bitan njegov komfor”, kazao je Dodik.

“To je stvar koja se sigurno neće desiti. Mogu im odmah reći da pakuju kofere i da mogu reći svakom tamo, i kuvarici, i čistačici, i portiru, koji je Srbin, a nije radio za Republiku Srpsku, da neće ni vidjeti više ta vrata. Prema tome, neka to shvate kao prijetnju, jer to je svasvim logično. Ako mi dobijemo podršku naroda, mi ćemo da odredimo ko je tamo lojalan. Ne treba lojalnost Milorad Dodik, ja tražim lojalnost Republici Srpskoj i srpskom narodu, a ono što oni dole imaju, to je lojalnost probosanskoj politici”, zaključio je Dodik.

Čitaj još:   DRAMA U SARAJEVU: Mile Dodik, žestoko napao Komšića… (foto)

 

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *