IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAHOTA I HOROR: Djevojčicu udarila struja na železničkoj stanici u…

Strahota!!! Djevojčica I. K. teško je povređena na železnickoj stanici u Požegi, kada ju je udarila struja nakon što se popela na jedan vagon, javljaju printani i zvučni mediji…

POŽEGA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja, 02.09.2018… 19. 59… STRAHOTA I HOROR: Djevojčicu udarila struja na železničkoj stanici u…

ŠOK U POŽEGI! DJEVOJČICU UDARILA STRUJA! Popela se na vagone, prebačena u Beograd zbog TEŠKIH OPEKOTINA…

Djevojčica iz Požege stara 14 godina teško je povređena danas popodne kada se iz još nepoznatog razloga popela na vagon na željezničkoj stanici u Požegi.

U trenutku kada je devojčica bila na vagonu došlo je do strujnog udara, a djevojčica je zatim za teškim opekotinama prebačena u Opštu bolnicu u Užicu odakle je hitno upućana u Centar za opekotine u Beogradu.

Čitaj još:   ŠOK: POPULARNO LJETOVALIŠTE NA JADRANU POČINJE SA NAPLATOM TUŠIRANJA- Tvrde da ne rade to zbog zarade, evo o čemu je riječ... (foto)

U Opštoj bolnici u Užicu večeras nam je kratko rečeno da je djevojčica u bolnicu stigla sa teškim telesnim povredama i da je zatim hitno upućena na liječenje u Beograd.

Kako navode, djevojčica (14) se iz za sada nepoznatog razloga popela na železnicki vagon, kada je došlo do strujnog udara, koji ju je odbacio.

Ona je prevezena u bolnicu prvo u Užice a potom u Beograd…

Uviđaj je u toku…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši