IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAŠ APEL ZA POMOĆ Devetogodišnji Emir Buza boluje od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda…

Emir s roditeljima, kako je na svom Facebook profilu napisao njegov otac Almir, već sutra ujutru putuje u Istanbul, a u srijedu ima pregled u klinici Acibadem…

ISTANBUL: BiH, Regija, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 03.09.2018… 22.52…NAŠ APEL ZA POMOĆ Devetogodišnji Emir Buza boluje od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda…

Devetogodišnjem Emiru Buzi iz Visokog dijagnosticiran je veoma rijedak oblik raka limfnih žlijezda te mu je hitno potrebna pomoć svih dobrih ljudi.

“Poštovani fb prijatelji. Obraćam vam se teška srca. Moj sin Emir, koji ima devet godina, obolio je od veoma rijetkog oblika raka limfnih žlijezda koji se uspješno liječi, ali kao i za sve, treba mnogo novca koji nemam. Do sada smo dali sve što smo imali, a nismo bogati i živimo veoma skromno, ali se ne žalimo. Ovim putem vas molim, koliko je ko u mogućnosti, a da je od srca, da nam pomogne finansijski, a ja ću se truditi da dok sam živ i dok me zdravlje služi vratim ili na neki način odradim vašu pomoć koja mi u ovim trenucima zaista treba”, napisao je na svom profilu na Facebooku Almir Buza.

Čitaj još:   SARAJEVO- osvanuo LJUBAVNI TRANSPARENT: "RAMIZE, ljubavi, volim te. Svjedok su Miljacka, Sarajevo i Bog"... (foto)

Almir Buza je inače uspješni bh. muzičar koji je nastupao s najpoznatijim imenima bh. muzičke scene…

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši