IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasila se i voditeljica TV Pinka: SAD, BRANI DEČKA MAFIJAŠA…

Povodom ovog događaja, oglasila se voditeljica Dušica Jakovljević, poslije eksplozije u kojoj je raznesen džip  a koji su posjednjih mjeseci vozili ona i njen dečko Jovica Aleksić a gostovala je u emisiji “Premijera” .

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 03.09.2018… 12.42… Oglasila se i voditeljica TV Pinka: SAD, BRANI DEČKA MAFIJAŠA…

Terenac koji je vozila Dušica Jakovljević eksplodirao je u subotu ujutro u blizini stadiona Crvene zvezde kod vrtića “Duga”. …

– Ja sam se javila na pozive naših kolega novinara, jer kao novinar razumem njihovu želju da me kontaktiraju i odmah dobiju informaciju o tome. Šta reći? Meni je žao što se cela priča širi, što se osoba koja je moj partner dovodi u razne totalno neproverene informacije, što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara… Da ja vozim Juga, onda to ne bi bilo tako. Odmah se tu dovode i neke druge konotacije.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Ugljanin, najavio proteste...

Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, jer je ovo auto koji sam ja vozila. To je auto koji sam ja svakodnevno koristila za svoje lične potrebe. Auto koji sam ja kupila i stalno vozim mnogo dece sa sobom. Ja sam kupila automobil vredno radeći svih preko 20 godina. Kupila sam ga od novca koji sam zaradila, a ne preko noći. Svi znate koliko sam predana poslu – rekla je voditeljica.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši