IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IGRAČ GALATE, IZGUBIO GLAVU: Marija porijeklom iz BiH u AFERI sa poznatim reprezentativcem Turske!

MARIJA Za nju je to bila samo afera, a on je izgubio glavu!!! Kako saznajemo iz pouzdanih izvora buduća učesnica zadruge Marija Jovanović, poreklom je iz Bosne i Hercegovine i bila je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Ahmedom Yilmazom Çalik…

ISTANBUL: Svijet,Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak, 06.09.2018… 19.59… IGRAČ GALATE, IZGUBIO GLAVU: Marija porijeklom iz BiH u AFERI sa poznatim reprezentativcem Turske!!!

Ova mlada djevojka koja je u određenoj etapi svog života bila prepuštena sama sebi na izgradnji svoje karijere, svojim šarmom i harizmom privukla je iznimno popularnog fudbalera Galatasaraja i reprezentativca Turske Ahmedom Yilmazom Çalik. .

Međutim za Mariju to je bila samo vrsta neke bezazlene afere ali sa druge strane mladi fudbaler je poludio i odlijepio za njom. Mlada pjevačica i glumica nije uzvratila osjećanja jer prije svega nije bio tip sa kim bi bila.

Čitaj još:   ZILHA Kalač: DRAGINJA Vuksanović- Stanković- HEROINA... (foto, video)

Fudbaler je ostao slomljena srca zbog ove neuzvraćene ljubavi.

Da li će Marija naći nekog za ljubav u ovom rijalitiju ostaje da vidimo!!!

Velelepno imanje nadomak Beograda je spremno kako bi se na njega uselilo više od 50 učesnika “Zadruge 2”, koji će i ove sezone rušiti svake predrasude i pomjeriti sve granice ovog formata.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši