IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAHOTA: PREVRNUO SE KOMBI, Vatrogasci sijekli vozilo da izvuku zaglavljene…

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u Ulici Braće Iker u Boljevcima, kada se prevrnuo kombi sa radnicima aerodroma “Nikola Tesla”…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak, 06.09.2018… STRAHOTA: PREVRNUO SE KOMBI, Vatrogasci sijekli vozilo da izvuku zaglavljene…

Zbog neprilagođene brzine prevrnuo se kombi sa radnicima beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Kako javljaju beogradski mediji, sedam ljudi je ozlijeđeno, od toga troje teže.

Djevojka (23) je sa povredama karlice i glave prevezena u Zemunsku bolnicu, mlađi muškarac (25) takođe sa povredama glave u Zemunsku.

Dvojica muškaraca prebačena su na VMA- jedan bez svijesti i sa povredama glave i grudnog koša, a drugi sa politraumama. Peta osoba odbila je transport.

Iz Hitne pomoći javljaju kako su prvo zbrinuli djevojku (23) sa povredama karlice i glave, a nakon nje i mlađeg muškarca (25) također s povredama glave.

Čitaj još:   "ISTANBUL JE TO"- Edin Džeko u spotu koji je oduševio Tursku: Pokvario mu se automobil, evo ko mu je priskočio i pomogao... (foto, video)

Najteže povrede zadobio je muškarac (30), koji je bez svijesti s povredom glave i teškom traumom prebačen na VMA. Vatrogasci su morali sjeći kombi kako bi izvukli muškarce koji su prebačeni na VMA.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši