IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA NESREĆA Muž golim rukama gasio vatru sa žene, uslijedila TRAGEDIJA…

Po prvim rezultatima istrage, kobnu paljevinu izazvao je šteker koji se iz još nepoznatih razloga zapalio. Nesrećna žena je najverovatnije pokušala da ugasi vatru, ali joj je plamen zahvatio odjeću, a otrovni gasovi su je ošamutili, te nije uspjela da umakne vatrenoj stihiji…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika,, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak, 06.09.2018… 18.59… UŽASNA NESREĆA Muž golim rukama gasio vatru sa žene, uslijedila TRAGEDIJA…

Vesna Lazarević (56), danas je preminula zbog opekotina zadobijenih u požaru u njenoj porodičnoj kući u Nišu, vjerovatno je stradala zbog kvara na instalacijama.

Njen suprug Mirko Lazarević takođe je zadobio ozbiljne opekotine po rukama dok je pokušavao da ugasi suprugu koja je živa gorela.

– Poslednji put sam je video u kuhinji, pitala me je jesam li gladan. Kazao sam joj da me pozove čim ručak bude gotov i izašao do garaže koja je uz samu kuću. Ništa nisam čuo, samo sam osjetio dim i uleteo u sobu… Vesna je bila bez svijesti, cijela u plamenu kraj ulaznih vrata, jer je pokušala da pobjegne, ali je vatra bila brža. Odjeća joj je već bila potpuno izgorela, a vatra nije jenjavala pa sam je gasio rukama– prisdjeća se tragedije ožalošćeni suprug.

Čitaj još:   LONDON: Prvi put od postojanja svečano UKRAŠEN U VRIJEME RAMAZANA... (foto, video)

Vesnina ćerka Sonja tvrdi da je krivac za užasnu smrt njene majke kvar na instalacijama.

Porodica je danas preuzela Vesnino tijelo iz Zavoda za sudsku medicinu radi sahrane koja će biti obavljena u subotu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

FOJNICA: UŽASNA NESREĆA, poginuo sin ministra…

DAKLE Automobil "audi" je izletio s ceste, pri čemu je Read more

Komentariši