IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: ŽESTOKA SVAĐA ZBOG RATKA, ex. gradonačelnik vikao “SRAM VAS BILO ŠTO BRANITE MLADIĆA, ON JE NULA OD ČOVEKA, POBIO JE CELU SREBRENICU”

Milan St. Protić, historičar, bivši ambasador u Washingtonu i bivši gradonačelnik Beograda, dva sata je žestoko ukrštao stavove sa voditeljem Miodragom Zarkovićem po svim važnijim pitanjima srpske današnjice.

BEOGRAD:Srbija,Zanimljivosti, Vijesti…petak, 07.09.2018… 19:59 BEOGRAD: ŽESTOKA SVAĐA ZBOG RATKA, ex. gradonačelnik vikao “SRAM VAS BILO ŠTO BRANITE MLADIĆA, ON JE NULA OD ČOVEKA, POBIO JE CELU SREBRENICU”

Od Kosova, preko devedesetih i Miloševića, pa do Haga i Ratka Mladića, nije bilo teme oko koje se nisu glasno sukobili.

Najžešći trenutak rasprave je bio u trenutku kada se razgovaralo o događajima u Srebrenici u julu 1995. godine i odnosu prema Haškom tribunalu zbog čega su oba učesnika rasprave vikali onom drugom da treba da ga bude sramota zbog stavova koje iznosi.

– Kako vas nije sramota to da kažete? – vikao je Zarković na gosta koji je rekao da svi vojnici VRS koji su preživjali rat u BiH treba da se osjećaju krivi.

Čitaj još:   BEOGRAD: OTKRILI KOJI SU POLITIČARI PRISLUŠKIVANI, Koštunica radio za Amerikance, Đinđić za Njemce, o Vuku Draškoviću je šok nad šokovima... (foto)

– Kako vas nije sramota da ne mislite o onih 18000 koji su izginuli. Sram vas bilo! – vikao je Protić na Zarkovića, a rasprava se nastavila u istom tonalitetu.

“Ratko Mladić je otkrio da je Srbin u pedesetoj godini, vodio je prljavi rat, on je jedna nula od čoveka. Na hiljade Bošnjaka iz Srebrenice je odvojeno od žena i dece, odvedeno na 11 lokacija i ubijano u narednih deset dana. Godinama se krio kao neka baba. Ako nije kriv zašto se krio i govorio – ne dajte me, haški sud je nepravedan. Ako je on perjanica srpstva bolje da nas nema”, govorio je prof. Milan St. Protić. 

http://iBalkan.net

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši