HLADNO NA BJELAŠNICI 8 STEPENA: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a najviša dnevna do 29°C. Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano uz umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: BiH,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 07.09.2018… 06:58… HLADNO NA BJELAŠNICI 8 STEPENA: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana..

Vrijednosti jutarnjih temperatura kretat će se od 9 do 14 stepeni u Bosni, a u Hercegovini od 12 do 17 stepeni, dok će dnevne u Bosni dostizati vrijednosti do 29, a u Hercegovini 33 °C.

petak, 07.09.2018.
Postepeni prolazak pogoršanja uslovljava relativno nepovoljne biometeorološke prilike u većem dijelu Bosne. Povećana naoblaka, uz mjestimične padavine, ponajviše će djelovati na lošije raspoloženje. U Hercegovini i na jugozapadu opšta slika će biti ljepša, uz više sunca i stabilnije vrijeme.

subota, 08.09.2018.
Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata djelimično će se umanjiti. Tokom prijepodneva moguća je pojava magle u dijelu centralne i istočne Bosne, u ostatku dana sunčanije i ugodnije u cijeloj zemlji.

Čitaj još:   ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE...

U nedjelju u Bosni prijepodne oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana u Bosni sunčano uz umjerenu oblačnost. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 14°C, a dnevna između 20 i 31°C.

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a dnevna između 19 i 30°C.

 

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *