BOLESNA, PUNIH 12 DANA JELA BANANE: Evo šta joj se desilo!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ova žena se odlučila na detoksikaciju organizma kako bi poboljšala svoje zdravlje, te je počela da jede isključivo i samo banane…

Banana Island : Svijet, Recepti. Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 11.59…BOLESNA, PUNIH 12 DANA JELA BANANE: Evo šta joj se desilo!!!

Džulija se godinama neuspešno borila s kandidom, lošom probavom, lošim tenom, i godinama nije mogla da skine višak kilograma.

Džulija je 12 dana jela samo ovo voće. Uz ovu “banana dijetu”, može dodati neko zeleno povrće, ali sugeriše da uz mono- dijetu ide samo jedna vrsta zelenog povrća, poput celera.

Takođe, pila je dosta vode, i onda je osjetila promjene u njnom organizmu. Osjećala se odmorno i pored vježbi, osjetila je ogromno poboljšanje u svom fizičkom i emocionalnom stanju.

Čitaj još:   MILO Đukanović ne priznaje poraz: Borba za većinu još uvijek traje... (foto i video)

Prvo, njeno varenje je bilo bolje i bez ikakvih komplikacija jer su banane, koje su bogate vlaknima, poznate po svojoj sposobnosti da pomogne u varenju i regulisanjem elektrolita i izbacivanje toksina iz tijela. Drugo, bila je mirnija i osjećala se veoma kreativno…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *