IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOLESNA, PUNIH 12 DANA JELA BANANE: Evo šta joj se desilo!!!

Ova žena se odlučila na detoksikaciju organizma kako bi poboljšala svoje zdravlje, te je počela da jede isključivo i samo banane…

Banana Island : Svijet, Recepti. Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 11.59…BOLESNA, PUNIH 12 DANA JELA BANANE: Evo šta joj se desilo!!!

Džulija se godinama neuspešno borila s kandidom, lošom probavom, lošim tenom, i godinama nije mogla da skine višak kilograma.

Džulija je 12 dana jela samo ovo voće. Uz ovu “banana dijetu”, može dodati neko zeleno povrće, ali sugeriše da uz mono- dijetu ide samo jedna vrsta zelenog povrća, poput celera.

Takođe, pila je dosta vode, i onda je osjetila promjene u njnom organizmu. Osjećala se odmorno i pored vježbi, osjetila je ogromno poboljšanje u svom fizičkom i emocionalnom stanju.

Čitaj još:   ALENl Delon, još nije izgubio pamćenje i rečitost: Ali, djeca mu se otimaju za 300 miliona eura, "Šta kažu advokati"... (foto, video)

Prvo, njeno varenje je bilo bolje i bez ikakvih komplikacija jer su banane, koje su bogate vlaknima, poznate po svojoj sposobnosti da pomogne u varenju i regulisanjem elektrolita i izbacivanje toksina iz tijela. Drugo, bila je mirnija i osjećala se veoma kreativno…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši