IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Još jedna smrt na gradilištu, stradao radnik pao sa građevine…

Građevinski radnik T. S. (42) smrtno stradao jutros od posledica pada sa građevine na kojoj je radio na crno…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Ekonoimija, Zanimljivosti, Vijesti…Petak, 08.09.2018… 21.49… HOROR: Još jedna smrt na gradilištu, stradao radnik pao sa građevine…

OVO JE treći slučaj u poslednjih desetak dana gdjee neprijavljeni radnici gube živote na svojim radnim mjestima dogodio se u petak oko 14 časova na gradilištu u Bulevaru Milutina Milankovića broj 9.

– T. S. je radio na unutrašnjem mašinskom malterisanju, a nakon pada sa građevine, čak ni nadljudski napori ljekara da mu pomognu nisu urodili plodom. Nažalost, on je smrtno stradao juče ujutru. Iz Inspekcije rada su rekli da će na lice mjesta izaći tek u ponedeljak- kaže izvor  iz medija upoznat sa slučajem.

Podsetimo, 29. avgusta Nebojša Turović (58) tragično je nastradao na gradilištu u Ulici kneza Miloša, kada se na njega obrušio zid zgrade. Nesrećni čovjek je čak devet godina radio na crno, a ova strašna vijest isplivala je tek nakon njegove pogibije.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 4. oktobar 2020. godine...

– Kažnjavanje onih koji zapošljavaju radnike na crno nije u interesu pojedinca, Ministarstva, Vlade Srbije, već u interesu radnika i svih građana Srbije. Inspektori imaju punu podršku Ministarstva za svoj rad – rekao je tada ministar Zoran Đorđević.

Na radnom mijestu život je izgubio i Zoran Anastasijević (41) iz Surdulice dok je radio na uvođenju kablovske televizije u jednoj porodičnoj kući.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši