HOROR Gore barikade na KOSOVU: “Vučić neće proći”…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SA LICA MJESTA Prištinski mediji objavili su fotografije i video snimke s barikada na putevima na KOSOVU kojima bi trebalo da prođe predsjednik Srbije Aleksandar Vučić…

PRIŠTINA: Kosovo, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja, 09.09.2018… 08.52… HOROR Gore barikade na KOSOVU: “Vučić neće proći”…

Stotine Albanaca, među kojima su i veterani OVK, blokirali su jutros bagerima, šleperima i balvanima put prema selu Banje, u opštini Srbica.

Kako javlja RTS, u Trnavi su se čuli i rafali…

U pitanju je put kojim bi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić treba da prođe danas. Kako je naveo ministar obrane Aleksandar Vulin, to čine naoružani veterani terorističke OVK i da za to odgovornost snosi Kadri Veselji. RTS saznaje da se očekuju masovniji protesti i blokade.

Čitaj još:   SARAJEVO: U Sokolovića Koloniji, ubijen muškarac, ispred porodične kuće...

Prema nezvaničnim informacijama na koje se poziva RTS, organizatori blokada su predsjednici opština u Drenici po nalogu Kadrija Veseljija. RTS navodi i da Kfor i KPS ne mogu da garantuju bezbjednost i da je sve više naoružanih ljudi na terenu.

Put ka selu Banje blokiran je kamionom, postavljena je barikada od drva i guma, koja je potom i zapaljena. Na putu se nalaze i transparentni sa porukama “Vučić neće proći”, “Vučiću vrati se”, javlja RTK.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši