IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Napadnut autobus s Kosova, ministar spoljnih poslova, pozvao Europsku uniju…

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli tvrdi da je “tvrdim predmetima” napadnut autobus sa Kosova dok je prolazio kroz Srbiju.

PRIŠTINA: Crna Hronika, Kosovo, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 10.09.2018… 07.59…Napadnut autobus s Kosova, ministar spoljnih poslova, pozvao Europsku uniju…

Na taj napad reagovao je ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli koji je zatražio da napad osude Srbija i EU.

“Napad tvrdim predmetima, na sreću bez povrede putnika, koji se danas dogodio jednom autobusu kosovske kompanije dok je prolazio tranzitom kroz teritoriju susjedne zemlje Srbije je neprihvatljiv i treba hitno da bude osuđen od EU, međunarodne zajednice i samih institucija reda u Srbiji“, rekao je Pacoli, a prenosi portal koha.net.

Pacoli je to sinoć objavio na svojoj Facebook stranici uz ocjenu da bi taj napad trebalo da osude EU, međunarodna zajednica i institucije reda i zakona u Srbiji.

Čitaj još:   VELIKA TUGA MEGAPOLISA NA BOSFORU: Među žrtvama u istanbulskoj ulici Istiklal, Yusuf i devetogodišnja kćerka Ecrin... (foto, video)

“Institucije bezbjednosti u Srbiji treba da nauče lekciju profesionalizma koji je pokazala kosovska policija tokom posjete Kosovu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića”, napisao je Pacoli.

Prištinski mediji, međutim, ne preciziraju o kojoj je kompaniji riječ i u kom dijelu Srbije je autobus napadnut.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   JASMILA ŽBANIĆ PROGLAŠENA NAJBOLJOM EVROPSKOM REDITELJICOM: "Zahvaljujem se ženama Srebrenice koje su glas mira u Evropi..." (foto, video)

Komentariši