TAJNI SASTANK: Dodik i Cvijanovićka, nudili pare za bošnjačke glasove u Bijeljini i Janji…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Premijerka Željka Cvijanović šparta po oštinama RS-a kao nikada do sada i obećava sve i svašta, u njenoj delegaciji dolaze i oni koji nude novce za glasove njoj i MILU Dodiku, tako je nedavno bilo i u Bijeljini…

BANJA LUKA, BIJELJINA: BiH, Crna Hronika Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 10.09.2018…19: 51…TAJNI SASTANK: Dodik i Cvijanovićka, nudili pare za bošnjačke glasove u Bijeljini i Janji…

Tokom posjete premijerke Željke Cvijanović i njenih saradnika Bijeljini, kada su 24. avgusta otvoreni radovi na kanalu Dašnica u centru grada, bilo je i tajnih sastanaka, koji su ustvari bili glavni, jer se na njima “tvrdio pazar” za podršku Bošnjaka u Janji kandidatima koalicionog bloka SNSD-a, DNS-a i SP-a za predsjednika i srpskog člana u Predsjedništvu BiH Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku.

Čitaj još:   ZABORAVLJENI HEROJ: Husejin Huso Hodžić, strah i trepet ustaša i četnika, likvidiran MUČKI kod Laktaša… (foto)

Sastanak,koji je treba ostati u tajnosti, održan je u bijeljinskom motelu “Monako”, a glavni akter te priče bio je ministar finansija Zoran Tegeltija, koji drži republičku kasu u svojim rukama.

Pored Tegeltije, sastanku, kome su kumovali Vojin Mitrović (SNSD) i Milan Dakić (DNS), prisustvovali su  i bivši načelnik Šamca Savo Minić i dvojica uglednih Bošnjaka iz Janje Sead Trnovac, član uprave FK “Podrinje” iz Janje i Salih Sakić.

Kako tvrdi izvor BN TV, Tegeltija, koji inače pretenduje za novog premijera, bio je više nego raspoložen da dvojici Bošnjaka “ispuni želje” za podršku Cvijanovićki i Dodiku.

U pitanju je oko hiljadu bošnjačkih glasova a za podršku Dodiku i Cvijanovićevoj obećano je Trnovcu i Sakiću blizu 200 hiljada KM i to da Dakić iz DNS-a i Mitrović iz SNSD-a obezbijede po 30 hiljada KM, a Vlada RS 50 hiljada za FK “Podrinje” iz Janje.

Čitaj još:   MIGRANTI SE RAZBIJEŽALI, FILMSKA POTJERA U RS-u: Policajci odbjegle hvataju, za nekima se još traga...

Takođe, obećano je i 70 hiljada KM za kupovinu bošnjačkih glasova u Janji na dan izbora.

Zanimljivo je da su ova dvojica Bošnjaka iz Janje podržali Miću Mićića na posljednjim lokalnim izborima u Bijeljini i slove za njegove bliske prijatelje.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *