IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK LUDI I ŠIZI: ŠPIRIĆ NA CRNOJ LISTI, Kompletnoj porodici ZABRANJEN ULAZAK U SAD!

Kako se navodi u odluci, Nikoli Špiriću i članovima njegove porodice, supruzi Nadi, sinu Aleksandru Špiriću, kćerki Jovani, zabranjen je ulazak u Sjedinjene Američke Države…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 11.09.2018…07: 39… DODIK LUDI I ŠIZI: ŠPIRIĆ NA CRNOJ LISTI , Kompletnoj porodici ZABRANJEN ULAZAK U SAD!!!

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Nikoli Špiriću, potpredsjedniku SNDS- a, objavljeno je večeras na zvaničnoj stranici State Departmenta.

Na RTRS je sinoć prvo bio muk, a potom su “crnolistaši” ponovili svoje otrcane priče o odlazećoj administraciji, koja nikako da ode i ostavi na miru naše čestite rodoljube i patriote multimilionere, koji misle da sve mogu kupiti opljačkanim novcima. Kriminal i korupcija Nikole Špirića su tolikih razmjera, da su vidljive golim okom u dalekom Vašingtonu, ali je pitanje kako ništa ne vide naše sudije i tužoci, pa nisu uspjeli da završe bar jednu istragu u jednom predmetu u proteklih 20 godina?

Kako se navodi u odluci, Nikoli Špiriću i članovima njegove porodice, supruzi Nadi Špirić, njegovom sinu Aleksandru Špiriću, kćerki Jovani Špirić, zabranjen je ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Čitaj još:   U Rusiji je u toku državni udar, Putin teško bolestan: TAJNI SNIMAK OLIGARHA OTKRIO OD ČEGA BOLUJE?! (foto, video)

Špriću se na teret stavlja da je “uključen u zaradu od javne korupcije, uključujući i prihvatanje neprikladnih koristi u zamjenu za njegove aktivnosti na javnoj funkciji i miješanje u javne procese”.

Nedavno je ministar Dragan Mektić kazao da je Nikola Špirić  veća prijetnja sa stanovišta korupcije u BiH, nego što je to islamski ekstremizam.

Mektić je rekao da u BiH praktično nema nijedne korupcione afere u kojoj se njegovo ime ne pominje.

– Znam ja šta Nikolu Špirića zabrinjava. To su činjenice koje ova vlast i ovo Ministarstvo utvrđuje, a u kojima je on učesnik. Sjetimo se samo izjave Kemala Čauševića u vezi afere `Pandora`. Tu je i ekspresno završena istraga u vezi sa kupovinom stana u Beču kojom je njegov prijatelj Goran Salihović rukovodio – kazao je.

Mektić je Špirića podsjetio i na to da je desetine puta dolazio u posjetu Salihoviću, te da je bez ikakvih operativnih i istražnih provjera uspio da zatvori istrage.

– Taj posao će se ponovo pokrenuti, a ja ga pozivam da sada ponovo pokuša uz pomoć političkih veza da zaustavi istrage – naglasio je Mektić.

Čitaj još:   TREBA ZNATI OVO JE Najkišovitiji grad u Evropi: Jednom je pljuštala kiša 85 dana bez prekida... (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši