IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vic Dana Šta je to Balkan???

U autobusu GSP-a prilazi čiča klincu koji sedi:- Pomjeri se sinko da čiča smijesti svoje stare kosti.- Ma jebo tebi Kosta mater, pederu!!!

ISTANBUL Regija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 12.09.2018…00: 59…Vic Dana Šta je to Balkan???

Vic Dana Šta je to Balkan???

-Šta je to Balkan?

-To je mjesto gdje su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Slaveni tukli njih, a onda Slaveni tukli Kelte i Avare, te potom bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slavenima ostalo da se tuku s Ugarima, potpomognutim Austrijancima, koje su potpomogli Njemci, kojima nije to bilo dovoljno da se jednom tuku, nego su došli po još, da bi, na kraju, kad nije više bilo nikog s kime bi se tukli, Slaveni počeli da se tuku međusobno…

Čitaj još:   Vic dana Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju...

Vic Dana Na usmenom ispitu dolazi student…

Na usmenom ispitu dolazi student i nosi 1000 DEM za mito. Profesor kaže: “Ma neću ga pitat nešto teško”, pa ga pita tko je bacio bombu na Hirošimu. “Amerikanci”, reče student i profesor ga pusti. Dolazi drugi i nosi 500 DEM. Profesor ga pita tko je bacio bombu na Hirošimu. Ovaj reče Amerikanci. Profesor pita dalje koliko ih je poginulo. “Oko 70 000 do 80 000.” Dolazi štreber koji ne nosi ništa DEM. Profesor gnjevan ga pita tko je bacio bombu na Hirošimu, ovaj reče Amerikanci. “Koliko ih je poginulo?” “Oko 70 000 do 80 000.” “Nabrojte imena poginulih, kolega.”

http://iBalkan.net

VIC DANA Pijana plavuša i policajac, drot, pandur ili pub…

Što se dogodi kad se plavuša napije s frendicama i Read more

VIC DANA Ko je gazda čoče u Đurinoj kući…

Što se dogodi kad Đuro pročita knjigu o povećanju samopouzdanja Read more

Komentariši