STIJENA OD ČOVJEKA: “Sin mi je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Davor Dragičević je na konferenciji, održanoj danas u Banjaluci, rekao da nije rušitelj Republike Srpske već da ju je stvarao, ali da ne želi da živi u državi koja je ubila njegovog sina Davida i to zataškava…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 14.09.2018…13: 29…STIJENA OD ČOVJEKA: “Sin mi je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju”

DANAS JE Na konferenciji su prikazani i video materijali za koji su naveli da pokazuje zašto su već šest mjeseci na Trgu, te da videomaterijal dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci. U videu su prikazane izjave ministra Dragana Lukača, predsjednika RS Milorada Dodika i patologa Željka Karana koji su davali izjave oko sporne konferencije i rekli da je to bilo greška.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. avgust 2019. godine

– Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete. Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli, kazao je Dragičević.

Na snimku je izjava i glavnog banjalučkog tužioca Želimira Lepira koji je takođe rekao da je bila greška.

– Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju sa jasnom porukom nalogodavaca šta se sve može dogoditi svima ko bude protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao, ali ne želim da živim u ovakvoj državi, sistemu i koji zataškavaju ubistvo djeteta od 21 godinu, kazao je Dragičević…

Čitaj još:   MEDIJI U BEOGRADU, NAPALI HRVATICU ZBOG "ALBANSKOG ORLA":‘ Sandra jedva čekala da to napravi i odgovorila’

– Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu “Pravda za Davida” žele predstaviti kao da smo ubice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo da živimo ovdje i ostanemo radi naše djece, pa i radi nas samih, ističe otac ubijenog Davida.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši