IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME Prije podne umjereno oblačno, pred večer pljuskovi i grmljavina…

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini i na sjeveru pretežno sunčano. Poslije podne ili u večernjim satima očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…subota, 15.09.2018…07: 29…VRIJEME Prije podne umjereno oblačno, pred večer pljuskovi i grmljavina…

Važi za period do 25.09.2018. godine. Prostrano anticiklonalno polje do četvrtka (13.09.) na prostoru Bosne i Hercegovine uslovit će malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Više sunčanih sati očekuje se u Hercegovini.

subota 15.09.2018.
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Opšta slika će biti ljepša u Hercegovini, uz više sunca i stabilnije vrijeme. U Bosni će povremeni pljuskovi kvariti ugođaj, pretežno u drugom dijelu dana. Kod osjetljivih osoba moguće su i slabije meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, dekoncentracije i malaksalosti.

Čitaj još:   POŽAR U SARAJEVU: | Izgorjela kladionica Premier na Čengić Vili...

Vjetar u Bosni slab do umjeren zapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura od 11 do 17 C, na jugu od 17 do 22 C, a najviša dnevna od 24 do 30 C, na jugu do 32 stepena C.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Poslije podne, mjestimično sa pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna do 26 stepeni C.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši