HAOS ZBOG LJUBOMORE: FATALNA PLAVUŠA, nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sara (29), priznala je da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom…

LONDON:Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, nedelja, 16.09.2018…21: 29… HAOS ZBOG LJUBOMORE: FATALNA PLAVUŠA, nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE!!!

Bramli se na sudu u Engleskoj krivom za “podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog dijela”.

Naime, ona je, u maniru filmova, poslala svom bivšem dečku, 33- godišnjem Davidu Sandersu fotografiju seksa s 34- godišnjim novim dečkom Majklom Lavsonom.

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sanders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lavsona, inače oca jednog djeteta. Lavson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Poslije seksa s Lavsonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramli je, navodno, ošamarila Lavsona naredivši mu da napusti kuću.

Čitaj još:   HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

“Upravo sam udarila momka u lice jer nije htio da ode kući. U šta sam se to upetljala”?, navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Lavson van kuće i da slobodno može da ga “razbije”.

Sanders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije ponio sa sobom nož i da nije namjeravao da ubije Lavsona. Bramli je odobrena kaucija, a prijeti joj do šest mjeseci zatvora.

http://iBalkan.net / Miror

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši