IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS ZBOG LJUBOMORE: FATALNA PLAVUŠA, nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE!!!

Sara (29), priznala je da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom…

LONDON:Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, nedelja, 16.09.2018…21: 29… HAOS ZBOG LJUBOMORE: FATALNA PLAVUŠA, nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE!!!

Bramli se na sudu u Engleskoj krivom za “podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog dijela”.

Naime, ona je, u maniru filmova, poslala svom bivšem dečku, 33- godišnjem Davidu Sandersu fotografiju seksa s 34- godišnjim novim dečkom Majklom Lavsonom.

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sanders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lavsona, inače oca jednog djeteta. Lavson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Poslije seksa s Lavsonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramli je, navodno, ošamarila Lavsona naredivši mu da napusti kuću.

Čitaj još:   RANKO Đonović: Trgovina oko mjesta predsjednika Skupštine, ili mogući novi prijevremeni izbori... (foto, video)

“Upravo sam udarila momka u lice jer nije htio da ode kući. U šta sam se to upetljala”?, navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Lavson van kuće i da slobodno može da ga “razbije”.

Sanders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije ponio sa sobom nož i da nije namjeravao da ubije Lavsona. Bramli je odobrena kaucija, a prijeti joj do šest mjeseci zatvora.

http://iBalkan.net / Miror

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši