IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: VELIKI POŽAR, Vatrogasci uspjeli da odbrane kuće…

VELIKI POŽAR BUKTI KOD PODGORICE: Vatru gase avioni, uključila se i vojska! Prijavljeno više od 10 buktinja za sat vremena!!! 

PODGORICA: Crna Gora,Crna, Hronika,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… ponedeljak, 17.09.2018…09: 59…PODGORICA: VELIKI POŽAR, Vatrogasci uspjeli da odbrane kuće…

Veliki požar izbio je danas na području Rogama, kod Podgorice…

Komandir Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Andrija Čađenović rekao je da je požar prijetio da zahvati kuće, ali da je intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu.

Kako je naveo, Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada od 11 do 12 sati prijavljeno je više od 10 požara na različitim lokacijama, prenosi RTCG.

“Najkritičnije je bilo u Rogamima, gdje su bile ugrožene kuće, ali smo uspjjeli da požar odbijemo”, rekao je Čađenović dodajući da se radi na potpunom gašenju požara.

U gašenje vatre uključeni su i avioni, ali Čađenović ističe da gašenje otežava vijetar.

Čitaj još:   PODGORICA: Predstavnici političkih partija podnijeli više krivičnih prijava protiv Zdravka Krivokapića i ministara u njegovoj Vladi... (foto, video)

Pripadnici Službe zaštite Glavnog grada u pomoć su pozvali i dvije posade Vojske Crne Gore, kao i kolege iz Danilovgrada.

Veliki požar, koji se kretao sa Malog brda u pravcu Vranjskih njiva lokalizovan je, kao i nekoliko manjih požara koji su izbili na teritoriji užeg gradskog jezgra.

http://iBalkan.net

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

Komentariši