SDA, ODGOVORILA LIDERU IZ GUSINJA: “Radončić je rat proveo u kantini kuhajući kafe”!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jedna u nizu laži je da je predsjednik Izetbegović „uvrijedio Sandžaklije“. Iako ne postoji nikakva izjava, a pogotovo uvreda koju je na račun Bošnjaka iz Sandžaka izrekao predsjednik Izetbegović ili bilo ko iz SDA, Radončić u gebelsovskom stilu nastavlja ponavljati tu izmišljotinu, piše u sapćenju SDA…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Vijesti… ponedeljak, 17.09.2018…16: 59…SDA, ODGOVORILA LIDERU IZ GUSINJA: “Radončić je rat proveo u kantini kuhajući kafe”!

Fahrudin Radončić, vidno nervozan što će i treći put izgubiti izbornu trku za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, intenzivirao je svoju dugogodišnju kampanju laži protiv SDA i predsjednika Bakira Izetbegovića, navodi se u saopćenju Press službe SDA. .

SDA smatra da je uvreda spram časnih Bošnjaka iz Sandžaka ovakav pokušaj povezivanja sa onim što radi Radončić , te se navodi kako se  bošnjački narod, uključujući i Bošnjake Sandžaka, masovno pita ko je u stvari čovjek koji u svojim medijima decenijama napada svakog uglednog Bošnjaka i zbog čega je došao u Bosnu i Hercegovinu?

-Umjesto da odgovori na to pitanje, Radončić pokušava poistovijetiti sebe sa svim Bošnjacima Sandžaka. To nikako nije moguće, jer su sandžački Bošnjaci dali izuzetan doprinos u odbrani BiH i njenoj poslijeratnoj obnovi, za razliku od Radončića koji je rat proveo u kantini kuhajući kafe, a poslije rata radio samo u svoju korist a na štetu našeg naroda, piše u saopćenju SDA.

Čitaj još:   PRIJEVREMENI IZBORI U BIH Uvjerljiva pobjeda SDA u Kaknju i Bužimu jasna je poruka naroda...

-Kakav odnos Radončić ima prema Bošnjacima porijeklom iz Sandžaka, pokazuje i nedavni brutalni medijski napad na uglednog privrednika Suhada Eću, samo zato što ne podržava njegovu politiku, stoji na kraju saopćenja SDA…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši