ARLAUČE MILE DODIK IMA PAKLENI PLAN: “OSA- u raspustiti, visokog predstavnika ukinuti jer je PLAĆENIK MUSLIMANSKE STRANE, a s Evropom ću…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Obavještajno-sigurnosnoj agenciji /OSA/ BiH ne treba davati dodatni novac nego da je treba raspustiti…

BANJA LUKA:BiH, Crna Hronika, Zanimljhivosti, Vijesti… srijeda, 19.09.2018…16: 59…:  ARLAUČE MILE DODIK I PAKLENI PLAN: “OSA- u raspustiti, visokog predstavnika ukinuti jer je PLAĆENIK MUSLIMANSKE STRANE, a s Evropom ću…

MILE Dodik, komentarišući odbijanje povećanje budžeta za OSA- u, Dodik je rekao novinarima da je to antiustavna organizacija koja je nametnuta kršenjem međunarodnog sporazuma od strane visokih predstavnika.

Dodik je naveo da treba ukinuti i visokog predstavnika u BiH, nazivajući ciničnom njegovu izjavu o Srebrenici u isključivom okviru BiH.

“Srebrenica je sastavni dio RS i ne vidim nijedan razlog da se Inzko miješa u to, Srebrenica jeste i biće sastavni dio RS i on to ne može promijeniti, bez obzira na svoj cinizam”, rekao je Dodik tokom posjete Loparama.

Čitaj još:   HOROR u Budvi: Muškarac iz Podgorice silovao djevojku na popularnoj plaži Jaz...

Prema njegovim riječima, ovakvim izjavama Inzko pokazuje da je “plaćenik muslimanske strane”, uz vraćanje tema koje su davna prošlost.

“Srbi drže lokalnu vlast u Srebrenici, ona pripada RS, onima koji su stradali odaje se počast, a Vlada je ukinula izvještaj koji je bio lažan”, istakao je Dodik.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši