BiH

ARLAUČE MILE DODIK IMA PAKLENI PLAN: “OSA- u raspustiti, visokog predstavnika ukinuti jer je PLAĆENIK MUSLIMANSKE STRANE, a s Evropom ću…”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Obavještajno-sigurnosnoj agenciji /OSA/ BiH ne treba davati dodatni novac nego da je treba raspustiti…

BANJA LUKA:BiH, Crna Hronika, Zanimljhivosti, Vijesti… srijeda, 19.09.2018…16: 59…:  ARLAUČE MILE DODIK I PAKLENI PLAN: “OSA- u raspustiti, visokog predstavnika ukinuti jer je PLAĆENIK MUSLIMANSKE STRANE, a s Evropom ću…

MILE Dodik, komentarišući odbijanje povećanje budžeta za OSA- u, Dodik je rekao novinarima da je to antiustavna organizacija koja je nametnuta kršenjem međunarodnog sporazuma od strane visokih predstavnika.

Dodik je naveo da treba ukinuti i visokog predstavnika u BiH, nazivajući ciničnom njegovu izjavu o Srebrenici u isključivom okviru BiH.

“Srebrenica je sastavni dio RS i ne vidim nijedan razlog da se Inzko miješa u to, Srebrenica jeste i biće sastavni dio RS i on to ne može promijeniti, bez obzira na svoj cinizam”, rekao je Dodik tokom posjete Loparama.

Prema njegovim riječima, ovakvim izjavama Inzko pokazuje da je “plaćenik muslimanske strane”, uz vraćanje tema koje su davna prošlost.

“Srbi drže lokalnu vlast u Srebrenici, ona pripada RS, onima koji su stradali odaje se počast, a Vlada je ukinula izvještaj koji je bio lažan”, istakao je Dodik.

http://iBalkan.net

admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

4 sata ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

5 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

5 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

5 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

6 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

7 sati ago

This website uses cookies.