IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKA U ŠOKU: DVOSTRUKO SAMOUBISTVO! MLADIĆI OSTAVILI JEZIVE OPROŠTAJNE PORUKE…

Dvojica mladića (22 i 23) čija su tjela otkrivena juče ujutro u automobilu kod Zadra ostavila su oproštajne poruke…

ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 19.09.2018…10: 19…: HRVATSKA U ŠOKU: DVOSTRUKO SAMOUBISTVO! MLADIĆI OSTAVILI JEZIVE OPROŠTAJNE PORUKE…

Njih dvojica su bili najbolji prijatelji i zajedno su otišli u smrt…

Zatvorili su se u automobil zadarskih registracija u šumi na Musapstanu, jedan kraj crijeva zabili u auspuh, a drugi ubacili u auto, koji su pažljivo oblijepili plastičnim kesama. Prije nego što su upalili auto, pustili su muziku i napisali oproštajna pisma.

“Pozdrav domovini. Ne da nam se više, bićemo vaši čuvari gore na nebu”, napisali su u svojim porukama koje je pronašla policija.

U šumi ih je juče ujutro našao lokalni čobanin. Motor automobila je još radio, unutra je treštala muzika, mladići se nisu pomijerali, a vrata su bila zaključana iznutra. Čoban je pozvao policiju.

“Još uvijek je pod velikim šokom od onoga što je vidio. Najpre je mislio da je riječ o ljubavnom paru, pa isprva nije htio ni da se približavi. Ali pošto je motor stalno radio, a muzika treštala, postalo mu je sumnjivo pa je prišao da vidi o čemu se radi”, ispričala je njegova poznanica.

“Policija još utvrđuje okolnosti ove tragedije. Možemo reći da je u ovom slučaju isključena bilo kakva mogućnost da je riječ o krivičnom dijelu”, kaže Elis Žodan, portparol zadarske policije. Utvrđeno je da je smrt nastupila nekoliko sati prije dolaska policije.

Čitaj još:   "VUČIĆ i sahranu IRINEJA koristi za podizanje rejtinga"

I izbor mjesta gdje su se parkirali potvrđuje da je dvostruko samoubistvo bilo pažljivo isplanirano. U autu su pronađene plastične kese kojima su začepljeni svi otvori, a na auspuh su nabili crijevo od veš mašine, čiji su drugi kraj ubacili u kola. Nosili su ležernu odjeću i naočare za sunce. Na mijestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići, navodno, nisu bili ni pod uticajem opijata.

Slobodna Dalmacija piše da su mladići bili u depresiji, a jedan od njih je često na Instagramu objavljivao fotografiju mjesta na kom je s prijateljem počinio samoubistvo.

“Bože, ako umrem mlad, odvedi me u raj, u paklu sam već bio!”, napisao je na svom Instagram profilu prije tragedije. Tokom školovanja imao je ozbiljnije probleme, navodno zbog droge. Poslednjih godina imao je uredno zaposlenje, kao i njegov prijatelj s kojim je odlučio da počini samoubistvo.

Prijatelji iz kvarta kažu da su bili dobri mladići…

Čitaj još:   VJEROUČITELJ DJECI GOVORIO DA TREBA POUBIJATI SVE MUSLIMANE, DA MESIĆA TREBA OBJESITI A VELIČAO...

http://iBalkan.net/Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši