JEZIVE PORUKE: PRVO Majka i ćerka iz Sjenice i još dvije žene se ubile za 24 sata u Srbiji…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nakon što su majka i ćerka iz Sjenice prekjuče zajedno otišle u smrt, prerezavši vene žiletom u porodičnoj kući u Sjenici, Srbiju je juče potresla identična tragedija…

SJENICA: Sandžak, Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 19.09.2018…09: 19…: JEZIVE PORUKE: PRVO Majka i ćerka iz Sjenice  i još dvije žene se ubile za 24 sata u Srbiji…

Radovanka Popović i njene ćerke Ivana iz Sjenice presjekle vene žiletom i iskrvarile na smrt, a dan kasnije u Žarkovu Milina M. (56) i njena ćerku Ivana otrovale se esencijom

Nakon što su majka i ćerka iz Sjenice prekjuče zajedno otišle u smrt, prerezavši vene žiletom u porodičnoj kući u Sjenici, Srbiju je juče potresla identična tragedija.

Naime, majka i ćerka ubile su se u svom stanu u Žarkovu, a u smrt su otišle pošto su istovremeno popile veliku količinu esencije.

Smrt četiri žene, dvije majke i dvije ćerke, koje su u razmaku od 24 sata odlučile da okončaju živote, šokirala je ne samo njihove komšije i rodbinu već i čitavu javnost.

Čitaj još:   PREDSJEDAVAJUĆI BIH: Željko Komšić, dokument ide u Brisel,Tegeltija imenovan... (foto)

Najpre su u ponedeljak u Sjenici nađena tela Radovanke Popović (60) i njene ćerke Ivane (41). Pored nesrećnih žena nađen je žilet kojim su prerezale vene, kao i oproštajna poruka.

– Poslednja poruka, tako mora, takav običaj ljudski, jednom zatvorenik, uvijek zatvorenik. Sad kad čitate smiješno je, ali neće biti kad te kletva stigne- ispisale su majka i ćerka po zidovima kuće u kojoj su živjele.

Njihovi rođaci i komšije kažu da su Radovanka i Ivana bile bolesne, a da im se stanje pogoršalo nakon što im je prošle godine preminuo sin, odnosno brat…

– Odbijale su svaku pomoć. Ni sa kim nisu razgovarale. Osamile su se i povukle u sebe. Njihova tijela je u ponedeljak pronašao rođak koji je došao da im donese 500 eura za ogrev i stanarinu.

– Vrata su bila zakrčena komodom, jedva su ih otvorili. Unutra je bio haos, krvi je bilo na sve strane, sobe prljave, ostaci hljeba, otvorene paštete- kaže komšija i dodaje da su Radovanka i Ivanka u oproštajnom pismu navele da su kivne na rođake, komšije i poznanike.

– Napisale su da im je došao kraj i da sada svi mogu da odahnu i da su ljute na rođake, koji su ih nazivali pogrdnim imenima – rekao je komšija.

Čitaj još:   Oprah Vinfri smršala 20 kg, ALI uz pomoć OVOG fenomenalnog jelovnika...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši