IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA ZBOG PELENA: Evakuisani stanari cijele zgrade, pronađen UŽAS

Vatrogasci sa zaštitnim maskama evakuisali su stanare pošto je dobijena dojava da se hodnicima zgrade širi oštar miris koji je otežavao disanje i pekao oči…

SKOPLJE: Makedonija, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtak, 20.09.2018…09: 50…PANIKA ZBOG PELENA: Evakuisani stanari cijele zgrade, pronađen UŽAS

Stanari stambenog kompleksa u skopskoj opštini Aerodrom u srijedu uveče su evakuisani zbog oštrog mirisa koji je otežavao disanje, a ekipe su u jednom od stanova pronašli punu prostoriju iskorišćenih pelana, rekao je gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov.

Vatrogasci sa zaštitnim maskama evakuisali su stanare pošto je dobijena dojava da se hodnicima zgrade širi oštar miris koji je otežavao disanje i pekao oči.

“Tokom popodneva stanari su osjetili neprijatan miris i kašalj. Ulaz  je evakuisan, obezbjedili smo prostor, i pozvali specijalne jedinice koje su testirale nivo toksina. U jednom stanu je otkrivena prostorija puna korišćenih pelena. Čitava zgrdaa biće dezfinkovana. U stanu žive dvije žene, jedna je ima skoro 90 godina”, rekao je Šilegov.

Čitaj još:   VIC DANA U dijelu aviona, sjede dva đetića pedera...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši