IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Samoubistvo u studentskom domu…

Prethodno je, prema nezvaničnim informacijama, potegao pištolj na svoju bivšu devojku D. M. (24). Srećom, nije je povredio…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 21.09.2018…09: 59…Samoubistvo u studentskom domu…

Muškarac M. N. (33) izvršio je samoubistvo oko 22 sata skokom sa 13. sprata studentskog doma Karaburma u Ulici Mije Kovačevića u Beogradu…

– Ništa nismo čuli dok se to dešavalo, bili smo u čitaonici kada je nastala opšta uzbuna u domu i onda smo saznali šta se desilo. Djevojke su bile baš potresene, vrištale su kada su vidjele prizor- pričaju studenti.

Kako je naš reporter saznao na licu mijesta, momak koji se ubio nije boravio u domu, već je večeras došao u posjetu D. M, a prema riječima studenata, ovo nije bio prvi put da je posjećuje u studentskoj ustanovi.

– Dolazio je i ranije, njih dvoje nisu bili u vezi već mjesec dana otprilike, ali ju je on proganjao. Večeras se prijavio na prenoćište, skočio je sa “ženske” kule na plato ispred izlaza na kome se često sjedi i igra odbojka- dodaju studenti doma.

Čitaj još:   Radoš Ljušić univerzitetski profesor: Upoređuje stare Crnogorce sa stokom, tvrdi da je Crna Gora vjekovni neprijatelj Srbije! (foto i video)

Oni ističu da je nekoliko ljudi u tom trenutku bilo na samom platou, te je muškarac pao “iza njihovih leđa”, ostavivši prethodno pištolj u djevojčinoj sobi.

– Kada je tijelo palo samo se začuo jak prasak, a kasnije smo od policije saznali za cijelu situaciju sa pištoljem. On je, kako smo čuli, prijetio djevojci pištoljem na terasi, ali je ona uspjela da se izbavi preskočivši na susjednu terasu – kažu očevici koji su se zatekli ispred ulaza u dom.

Istraga je u toku…

http://iBalkan.net

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši