SLIJEDI VREMENSKI ŠOK: Temperatura će pasti i do 20 C, a SNIJEG…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jutarnja temperatura između 11 i 17, a maksimalna dnevna temperatura do 26 stupnjeva. U drugoj polovini dana zahlađenje i temperatura zraka u naglom opadanju od 10 do 20 celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti Vijesti… subota, 22.09.2018… 07: 59…SLIJEDI VREMENSKI ŠOK:Temperatura će pasti i do 20 C, a SNIJEG…

U Bosni, od sredine dana postupno povećanje oblačnosti što će u drugoj polovini dana uvjetovati umjereno do pretežno oblačno vrijeme i lokalno slabu kišu. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 19, a najviša dnevna do 29 stupnjeva.

subota 22.09.2018.
Biometeorološke prilike i dalje su relativno povoljne, mada bi povećana naoblaka i povremene slabije padavine u drugom dijelu dana, kod osjetljivih osoba mogle uzrokovati manje poteškoće u vidu glavobolje, nervoze i dekoncentracije. Opšta slika će, uz više sunca, biti ljepša na jugu.

Čitaj još:   Dnevni Horoskop za četvrtak 29. novembar 2018.

U nedjelju u Bosni više oblačnosti prijepodne. U drugom dijelu dana sunčanije. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 17, a najviša dnevna temperatura do 29 stupnjeva.

U ponedjeljak jače naoblačenje i prodor hladne zračne mase će u Bosni i Hercegovini uvjetovati kišu i pad temperature zraka. Na vrhovima planina se prognozira i snijeg. Jutarnja temperatura između 11 i 17, a maksimalna dnevna temperatura do 26 stupnjeva. U drugoj polovini dana zahlađenje i temperatura zraka u naglom opadanju od 10 do 20 stupnjeva.

U utorak u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U ranim jutarnjim satima, uz nešto više oblaka u Hercegovini i u istočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 21 stupanj Celzijusa.

Čitaj još:   MOSTAR: Nezapamćeno, vjetar uništio željezničku stanicu, stabla padaju po automobilima... (foto)

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši