VRIJEME, STIŽU PRVI MINUSI: Prognoza za narednih nekoliko dana…

U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od 9 do  22, a dnevne od 23 do 32 °C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 23.09.2018… 07: 49… VRIJEME, STIŽU PRVI MINUSI: Prognoza za narednih nekoliko dana…

Jutros u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini jutro pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje u ostatku dana. Od sredine dana kiša se očekuje u većem dijelu naše zemlje, a u područjima iznad 1500 m sa snijegom. U Hercegovini je ponegdje moguća grmljavina.

nedelja 23.09.2018.
DANAS SU Biometeorološke prilike i dalje su relativno povoljne, mada bi povećana naoblaka i povremene slabije padavine u drugom dijelu dana, kod osjetljivih osoba mogle uzrokovati manje poteškoće u vidu glavobolje, nervoze i dekoncentracije. Opšta slika će, uz više sunca, biti ljepša na jugu.

Čitaj još:   VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom...

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme s kišom. Poslijepodne postupni prestanak padavina. U Hercegovni jutro sunčano uz postepeno naoblačenje. U Hercegovini padavine poslijepodne. Jutarnje temperature od 12 do 22, a dnevne od 17 do 29 °C.

U utorak sunčano. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnje temperature od 2 do 8, a dnevne od 13 do 23 °C.

U srijedu sunčano. Jutarnje temperature od -1 do 9, a dnevne od 14 do 24 °C.

http://iBalkan.netKomentariši