VRIJEME: ZIMA POKAZALA ZUBE NA KRATKO, ALI NE I ZADUGO…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jutros je na Bjelašnici izmjereno minus 5 Celzijusa… U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jak vjetar u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6°C, na jugu do 11°C, a najviša dnevna temperatura do 21°C.

SARAJERO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… utorak, 25.09.2018… 08: 59…VRIJEME: ZIMA POKAZALA ZUBE NA KRATKO, ALI NE I ZADUGO…

Očekivane temperature zraka bit će niže u odnosu na prosječne vrijednosti, a u jutarnjim satima sredinom sedmice u planinskim i predplaninskim područjima moguća je i pojava mraza.

utorak 25.09.2018.
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Mada će biti stabilnije vrijeme, naglo zahlađenje, uz preovladavajuće sjeverno strujanje, kod osjetljivih osoba će uzrokovati jačanje tegoba. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, naročito tokom jutra i večeri. U Hercegovini sunčanije, ali uz jaču buru, što će također remetiti ugođaj i uzrokovati probleme hroničnim bolesnicima. 

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4°C, a najviša dnevna između 17°C i 22°C.

Čitaj još:   Vic dana Mala od Vase i udaja...

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 8°C, a najviša dnevna od 13 do 24°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 6°C, a najviša dnevna između 15 i  26°C.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši