IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Počela sa radom nova HITNA SLUŽBA…

POČEO SA RADOM Novosagrađeni objekat Hitne službe u Novom Pazaru, od danas je u funkciji a pacijenti će morati da ulaze iz ulice Generala Živkovića…

NOVI PAZAR: Sandžak, Ekonomija, Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti… srijeda, 26.09.2018… 09: 59…NOVI PAZAR: Počela sa radom nova HITNA SLUŽBA…

Novopazarska Hitna služba od danas će primati pacijente u novim prostorijama. Objekat je izgrađen uz pomoć donacije Evropske Unije, a učestvovao je i grad Novi Pazar. Ministarstvo zdravlja će pomoći u kupovini medicinske opreme, koja će upotpuniti rad ovog zdravstvenog objekta.

Nova Hitna služba počela je sa probnim radom prostorije su sagrađene uz pomoć donacija EU i grada Novog Pazara.

Kako je ranije objavljeno, novi Urgentni blok je najmodernija Hitna pomoć, na tri sprata, sa lekarima koji će u mnogo boljim uslovima pružati medicinsku pomoć pacijentima.

Ka zdravstvenoj zaštiti koju trenutno pruža Dom zdravlja Novi Pazar gravitira 300.000 stanovnika, iz Tutina, Sjenice, Zubinog Potoka, Leška i Novog Pazara.

Čitaj još:   CETINJE: MITROPOLIT CPC MIHAILO- "Pričaju i pjevaju: “Dolećela crna ptica, Pljevlje će biti Srebrenica...." (foto)

Novi Urgentni blok rešiće mnoge probleme koji već godinama muče i ljekare i pacijente…

 

http://iBalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši