IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE DODIK, POSIPA SE PEPELOM: “IZVINJAVAM SE, Tužilaštvo ODMAH DA…”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovo apeluje da tužilaštvo ubrza rasvjetljavanje smrti mladića Davida Dragičevića jer je to jedino mjesto gdje to može biti riješeno…

BANJA LUKA:BiH, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… petak, 28.09.2018… 11: 29… MILE DODIK, POSIPA SE PEPELOM: “IZVINJAVAM SE, Tužilaštvo ODMAH DA…”

– Apelujem, zahtijevam, molim, tražim i sve što je potrebno da tužilaštvo ubrza neophodne radnje– rekao je Dodik v za Radio- televiziju Republike Srpske.

Dodik je rekao i da razumije bol Davora Dragičevića, kao oca koji je izgubio dijete, ali da ponekad izgubi smirenost, učini grešku i kaže neku pogrešnu izjavu.

– Tako je bilo i u slučaju Davora Dragičevića. Rekao sam nešto pogrešno, za to pogrešno se izvinjavam. Običan sam čovjek, ali i čovjek koji nosi dosta odgovornosti, ali nikada nisam izgubio osjećaj saosjećanja sa ljudim u njihovim tragedijama – naveo je Dodik.

Čitaj još:   VUČKO, PERE RUKE OD DODIKA:"Nije moj posao da ga obuzdavam..." (foto)

Odgovarajući na pitanje da li ovo pitanje može uticati na ishod izbora, Dodik kaže da je to pitanje prisutno u javnosti, ali da izbori i predizborno vrijeme nose i niz drugih koja čekaju odgovor.

– To su pitanja našeg opstanka, očuvanja Republike Srpske, njene snage, političke, ekonomske i socijalne pozicije, njenih prijatelja, pa čak i onih koji žele da ona nestane– naglasio je Dodik.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ČISTA PROVOKACIJA: MILE Dodik odbacuje izvještaj o Srebrenici???

MILE Dodik je nedavno najavio da će tražiti da parlament Republike Read more

Komentariši