IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OBRT U SLUČAJU “DAVID DRAGIČEVIĆ”: MUP podnio krivičnu prijavu protiv patologa…

Protiv Željka Karana, direktora Zavoda za sudsku medicinu, MUP Republike Srpske je podnio je krivičnu prijavu banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje u zloupotrebu u slučaju “Dragičević”…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… petak, 28.09.2018… 12: 19…OBRT U SLUČAJU “DAVID DRAGIČEVIĆ”: MUP podnio krivičnu prijavu protiv patologa…

Kako saznajemo izvještaj protiv Karana podnesen je prošle sedmice, a on se tereti da je pustio u opticaj lažni toksikološki nalaz o smrti Davida Dragičevića.

MUP Republike Srpske podigao je krivičnu prijavu protiv patologa Željka Karana, koji je vršio obdukciju tijela ubijenog Davida Dragičevića, zbog zloupotrebe položaja, nezvanično je potvrđeno sa Srpskainfo.

Kako saznajemo izvještaj protiv Karana podnesen je prošle sedmice, a on se tereti da je pustio u opticaj lažni toksikološki nalaz o smrti Davida Dragičevića.

Prema tom toksikološkom nalazu, koji je rađen na aparatu bez certifikata i koji ne može otkriti tragove toksina u krvi, ubijenog Davida Dragičevića su optužili da je koristio LSD, marihuanu i alkohol. Toksikološki nalazi, koji su urađeni kasnije, pokazali su da to nije tačno.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Uhapšen zbog ulične prodaje droge, zakopao je u... (foto)

Kako je iz Okružnog javnog tužilaštva potvrđeno za RTRS, ova prijava je prosleđena Republičkom tužilaštvu i to, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, na nadležno postupanje.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Alenu Kukiću iz Banjaluke određen je pritvor zbog sumnje da je manipulisao dokazima u slučaju ubistva Davida Dragičevića, a Okružno javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv dva policajaca, zbog sumnje da su izgubili donji veš pokojnog Davida, koji bi mogao da posluži kao dokaz u ovom slučaju.

http://iBalkan.net

ERDOGANOVA PORUKA Albin KURTIJU: Korisno vam je da ne otvarate ambasadu u Jerusalimu… (foto i video)

Najvažnije čestitke koje je predsednik Samoopredeljenja Albin Kurti primio nakon Read more

Dnevni horoskop za 28. februar 2021. godine

Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Read more

Komentariši