DAVOR, GOVOR PUN EMOCIJA, MNOGI ZAPLAKALI: “Šta je majka devet mjeseci nosila…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

– Meni sedam mjeseci nema ni jutra, ni ponoći, ni svitanja. Ali ima i biće za ono što nam je najvažnije. Ono što je ocu najvažnije– sin i prezime. Što je majka devet mjeseci nosila– zagrmio je Davor sa trga…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… subota, 29.09.2018… 08: 59… DAVOR, GOVOR PUN EMOCIJA, MNOGI ZAPLAKALI: “Šta je majka devet mjeseci nosila…”

KAO I SVAKOG tako i ovaj petak veliki broj građana okupio se na trgu u centru Banjaluke kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, koji se već 187. dana bori da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

DAVOR je večeras pozvao sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju, na “treći i zadnji skup”, koji će se održati 5. oktobra, sa početkom u 18 časova.

– To je skup istine, pravde, mira i ljubavi. Sve će biti mirno i dostojanstveno, mi nismo kao oni. Niko u ovoj državi nema pravo da zabrani skup. Svi imaju pravo da taj dan budu sa nama – poručio je Davor.

On je dodao da svako ima pravo da traži bolje jutro i sutra za svoju djecu.

Čitaj još:   ZAŠTO JE Srušena Hasan- Čelebina ili Arab džamija, stara 500 godina???

– Meni sedam mjeseci nema ni jutra, ni ponoći, ni svitanja. Ali ima i biće za ono što nam je najvažnije. Ono što je ocu najvažnije – sin i prezime. Što je majka devet mjeseci nosila – zagrmio je Davor sa trga.

Rekao je da njegov sin imao osmijeh kakav oni ni njegova pokoljenja nikada neće imati.

– Imao je tako zarazan osmijeh da kada sam bio najneraspoloženiji vraćao me u život. Kad ga vidim svi problemi nestanu. Sada ga nema, ali sam mu obećao na grobu da ću sve riješiti i pravdi ih privesti – rekao je Davor.

Ponovio je da su ga “ubili, silovali i uništili mu čitavo tijelo”.

– Spokoja nema. Mira duši nikada neću naći. Danas dolazi majka od Arbutine. Sjeda dva roditelja koja su trebala biti u grobu, a sinovi živi. Kada mu je prijatelj nastradao deset dana lupao je glavom u zid. Morao sam uzeti odmor tada – u suzama je prepričao Davor.

Rekao je da se jednog dana mora ispovijediti, ali da boga ne prizna. Kaže da jedina osoba kojoj se može ispovjediti je ubijena, a druga kojoj se mora ispovijediti je kćerka Teodora.

Čitaj još:   VIC DANA Umru Srbin i Hrvat, na nebu ih sačeka sv. Petar...

Pročitali su i pismo podrške doktora Dragutina Ilića.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši